Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prvi put je poseban

Djevičanski oglas koji je digao konzervativce na noge!

Autorica i glumica hit serije 'Girls', Lena Dunham, baš kao i brojne druge zvijezde, podržala je i snimila spot za Baracka Obamu. Međutim, njen humor i sarkazam nimalo nisu nasmijali uskogrudne republikance.

Image
S.K./ 29.10.2012. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zvijezda HBO-ove hit serije Girls, Lena Dunham, snimila je sport za predsjedničku kampanju Baracka Obame u kojoj poziva glasačice da svoj glas daju aktualnom predsjedniku zbog njegove potpore ženskim pravima.

"Vaš prvi put ne bi trebao biti s bilo kim. Trebao bi biti s nekim kome je stvarno stalo i razumije žene. Trebao bi biti s muškarcem kojeg briga imate li zdravstveno osiguranje, a ne s nekim tko smatra da gejevi ne bi trebali imati predivna vjenčanja", kazala je Lena.

Ona je zatim opisala svoj 'prvi put' kao nešto prekrasno. Priznala je kako je glasala za Obamu i nije pogriješila.

"Četiri godine znače mnogo. Ako studirate, to je kao  godina", šalila se kreatorica i glumica serije Girls nastojeći potaknuti mlade žene da iskoriste pravo glasa.

Međutim, republikanci su odmah osudili ovaj Lenin spot te naglasili kako je sličan oglas imao i Vladimir Putin, što mora značiti kako 'njih dva imaju zajedničkog saveznika - Sotonu'!

Naime, Mitt Romney smatra kako ženama treba kontracepciju učiniti gotovo potpuno nedostupnom, zabraniti abortus i doslovno  unazaditi ženska prava za 70 godina. Takvi republikanski istupi nazvani su 'ratom protiv žena' te su se brojne organizacije za ljudska prava uključile u predizbornu kampanju lobirajući za Obamu, koji štiti ženino pravo izbora.

Gostujući na međunarodnoj konferenciji 'Ravnopravne! Sudjelovanje žena u odlučivanju na lokalnoj razini' u Zagrebu, Toni Panetta, politička direktorica NARAL Pro-Choice Colorado iz Sjedinjenih Američkih Država, zaključila je kako će ishod ovih američkih izbora odlučiti upravo žene, prenosi Libela.org.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba