Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TKO LAŽE?

"Djevojka" i menadžerica Toše Proeskog se sukobile na sudu

Dvije dame već se godinu dana prepiru po medijima i natječu u privrženosti prema tragično preminulom makednoskom pjevaču.

Image

andrijana toše andrijana toše

D.K./ 24.12.2008. u 11:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SKOPJE - Menadžerica pokojnog Toše Proeskog Ljiljana Petrović i njegova navodna djevojka Andrijana Budimir našle su se na sudu nakon jednogodišnje medijske prepirke u kojoj su pljuštale uvrede i optužbe. "U Makedoniji sam ugledna sportašica koja je dala svoj veliki doprinos, a završim tako da posjećujem psihijatra i vrijeđaju me na ulici", rekla je Andrijana Budimir, koja od Ljiljane Petrović traži 150 tisuća eura odštete zbog klevete.

Petrović je, naime, u medijima osporila Andrijanine tvrdnje o ljubavnoj vezi s Tošom Proeskim. Rukometašica je u medijima mjesecima pričala o njihovom odnosu, planovima za brak, pa i ljubavnim porukama koje joj je, tvrdi, redovito slao. Tošina menadžerica tvrdi da je Andrijana sve izmislila kako bi dobila medijsku pažnju, te kako je Toše slao ljubavne poruke, ali djevojci čije ime, iz poštovanja prema preminulom pjevaču, ne želi otkriti.

Na ročištu u Skopju nisu predočeni nikakvi dokazi, pa je suđenje odgođeno za veljaču sljedeće godine. Iako je od tragedije prošlo više od godinu dana, ni Ljiljana Petrović ni Andrijana Budimir ne prestaju pričati o odnosu s pjevačem, a svaka inzistira na tvrdnji da je upravo ona s njim bila najviše povezana. Rukometašica je, podsjetimo, njegovu menadžericu optužila za sabotažu veze, a Ljiljana Petrović optužbe naziva glupostima kojima Andrijana Budimir želi dospjeti na naslovnice.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zgodna marija

Jednostavna, tiha i potpuno zaštićene privatnosti: Bišćanova supruga jedna je od najsamozatajnijih poznatih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba