Ostalo

Djevojka poklonila dečku posebnu majicu koja ga je doslovno prestravila

Dok dečko preplašeno gleda u kameru, djevojka se zadovoljno smije svom daru - majici s njezinim likom na kojoj stoji natpis: 'Ako ovo možeš pročitati, preblizu si. Imam djevojku'

vijesti.hr
18.02.2016 09:02

Jeste li odabrali idealan poklon za Valentinovo svom voljenom ili svojoj voljenoj, mogli ste zaključiti prema njihovim izrazima lica dok su odmotavali svoje darove.

Ako je suditi prema tome, djevojka koja je svom dečku izradila majicu sa svojim licom na njoj - ostavima je mladića bez riječi.

Majica na djevojku

Naime, njihova fotografija na kojoj zajedno poziraju, dok dečko preplašeno gleda u kameru, postala je viralna. Dok se djevojka veselo, a vjerojatno i posprdno, smješka, mladić je odjeven u majicu na kojoj je golemo lice njegove cure. No, to nije sve! Majicu krasi i natpis: 'Ako ovo možeš pročitati, preblizu si. Imam djevojku'.

Na internetu se odmah razvila rasprava je li djevojka misli ozbiljno ili ima jako dobar smisao za humor. Nama se čini kako se radi o jednom paru koji se voli igrati sa stereotipima i da su ironijom ismijali posesivne parove. Što vi mislite?

View post on imgur.com