Ostalo

Djevojke iz šest susjednih zemalja: Pogledajte ljepotice koje se natječu za ovogodišnju Miss svijeta

Za manje od mjesec dana, u Londonu će se održati izbor za Miss svijeta, a među natjecateljicama se nalazi i šest predstavnica iz naših susjednih zemalja. Osim naše Katarine Mamić, među 120 ljepotica nalaze se djevojke iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Mađarske i Italije. U nastavku pogledajte kako izgledaju dame koje će predstavljati ovih sedam zemalja. Koja vam se najviše dopada? Kliknite 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
19.11.2019 16:42

Katarina Mamić, Hrvatska

Naša predstavnica Katarina Mamić studentica je novinarstva, ima 23 godine te živi u Zagrebu.Završila je 18. gimnaziju, njezin je kvart Središće, studira na Sveučilištu Sjever i želi se jednog dana baviti istraživačkim novinarstvom.


Andrijana Savić, Srbija

Lijepa Andrijana ima samo 18 godina , dolazi iz Gonjeg Milanovca te pohađa četvrtu godinu srednje medicinske škole u Zemunu, smjer kozmetičkitehničar. Trenira boks, a u budućnosti joj je želja baviti se ljepotom i menadžmentom.


Ivana Ladan, Bosna i Hercegovina

Ivana ima 21 godinu , dolazi iz Jajca te jestudentica treće godine psihologije . Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi, izlascima te gledanju filmova i serija.


Mirjana Muratović, Crna Gora

Crnogorka Mirjana ima 19 godina , dolazi iz Podgorice, a završila je Srednju trgovačku školu. U slobodno vrijeme voli crtati i glumiti te kaže da je umjetnost za nju oblik meditacije.


Špela Alič, Slovenija

Dvadesetdvogodišnja Špela buduća je psihoterapeutkinja , a želi očuvati i svijetu predstaviti slovensku kulturu.


Krisztina Nagypál, Mađarska

Krisztina ima 22 godine , prekrasna je plavuša te će ove godine predstavljati Mađarsku na Izboru za Miss Svijeta.


Adele Sammartino, Italija

Adele Sammartino ima 23 godine , diplomirana je psihologinja te dolazi iz Pompeja. Životna joj je želja postati kriminalistkinja ili se baviti kliničkom psihologijom.