Ostalo

Djevojke ostale u šoku kada su vidjele Martininu odjevnu kombinaciju

Između čitavog spektra pastelnih boja, današnja kandidatkinja kombinirala je tamno zelenu boju sa zlatnim detaljima te tako potpuno promašila temu tjedna

Tabloid.hr
12.04.2018 18:30

Danas je u shopping otišla Martina Jurčić s najboljim prijateljem Zvonimirom Stubičarem .

Odmah u prvoj trgovini naišla je na haljinu u koju se zaljubila na prvi pogled, međutim, glavni problem bio je taj što haljina nije bila pastelne boje, već tamno zelene sa zlatnim izvezenim detaljima uz vrat i po rubu haljine. Ipak, ona i njezin shopping partner Zvonimir zaključili su kako ta zelena ulazi u 'tamno'zelenu pastelnu boju. Nisu ju odmah kupili, nego su krenuli u potragu za nečim boljim, međutim, u dućanu cipela odluka je pala kako će kupiti zelenu haljinu iz prvog dućana jer cipele, koje je odabrao Zvonimir, odlično odgovaraju baš toj haljini.

No, nisu odmah ni cipele kupili, nego su krenuli u potragu za torbicom koja bi upotpunila Martininu kombinaciju. Srećom, odmah je pronašla zlatnu šljokastu torbicu pa su se vratili po cipele, a na samom kraju odlaze po prvo odabranu haljinu. Na svoju odjevnu kombinaciju Martina je potrošila ukupno 1322 kn. Najskuplja stvar koju je kupila bila je upravo zelena haljina, koja je koštala 750kn.

"Martina je apsolutno pogriješila s odabirom outfita za ovu temu. Boja je apsolutno pretamna, nema nikakve veze s pastelama. Ono što mogu pohvaliti je silueta koju je izabrala jer jako dobro pokazuje njezino tijelo, koje u dnevnim kombinacijama nismo mogli primijetiti. Modne dodatke je dobro uskladila s odabirom haljine, međutim, izvan teme su, ne samo izvan njezine udobnosti, nego je i izvan zadane tematike",zaključio je Robert Sever .

Martina, Shopping kraljica

Djevojke su ostale u apsolutnom šoku Martininim odabirom haljine i ovakvu kombinaciju definitivno nisu očekivale. Maja se rasplakala dodjeljujući Martini ocjenu uz opravdanje kako je ona jedna jako nježna osoba i zapravo joj je jako teško palo ocijeniti Martinu ocjenom 3, najnižom viđenom u ovoj sezoni 'Shopping kraljice' .

Martina je jako dobro primila kritiku djevojaka, najviše je se dojmio dio kako super izgleda bez obzira što je izabrala boju koja nije nimalo pastelna. Sveukupno, za svoju nepogođenu temu Martina je osvojila 21 bod. Prvo mjesto i dalje čvrsto drži rasplakana Maja Halkić s osvojena 32 boda.

Hoće li sutra Marija uspjeti oteti titulu shopping kraljice Maji i hoće li pronaći odjevne komade u pastelnim bojama, svakako ne propustite pogledati u sutrašnjoj, finalnoj epizodi 'Shopping kraljice' u 17:30 sati na RTL-u.