Play ponuda
Play ponuda
ŽANAMARI O URBANOJ LEGENDI

"Đorđe Novković nije umro u mom krevetu!"

Pjevačica je godinu dana nakon smrti poznatog autora progovorila o kuloarskoj priči da je umro - u njezinoj postelji.

Image

zanamari zanamari

D.K./ 6.11.2008. u 9:44
Play ponuda

ZAGREB - Baš poput Danijele Martinović prije nekoliko mjeseci, i Žanamari Lalić nasjela je na "novinarsku patku" pa je tako progovorila o traču kojeg se dosad nitko nije usudio objaviti jer zapravo spada u tešku klevetu, a sad kad ga je ona "obradila", postaje javno dobro, bez većih zakonskih posljedica. "Đorđe Novković nije umro u mom krevetu!", rekla je Slobodnoj Dalmaciji i tako po prvi put progovorila o navodnoj ljubavnoj avanturi.

"Nitko to nije javno iznio u medijima, a već duže vrijeme se pojavljuju svakakve priče po kuloarima. Sigurno nisam bila njegova ljubavnica, za što imam i dokaze u mobitelu", rekla je Žanamari i za širenje priče o vezi s pokojnim autorom optužila (zasad neimenovane) konkurente s estrade.

"Imali smo čak dosta sukoba zbog mojeg prvog albuma jer smo se razilazili u mišljenjima o tome kako i kakve pjesme bih trebala pjevati. Čak sam se bojala prezentirati mu vlastite pjesme. Na kraju smo spojili njegovo iskustvo i moju želju za glazbom. Ipak je završilo dobro, ali nikako s ljubavnom vezom. Uostalom, tada sam imala dečka", rekla je pjevačica koja trenutno radi na novim pjesmama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NESTANAK MARIJANE SEIFERT

Prijatelj Marijanina oca o agoniji koju obitelj prolazi: 'Njezina majka stalno govori da ne zna hoće li preživjeti sve ovo'

Play ponuda

Više s weba