Play ponuda
Play ponuda
Ponovno otvorila Instagram profil

Dok njezin bivši dečko dinamovac ljubi jednu od najljepših Hrvatica, zanosna Tea Slavica hvali se ubojitim mišićima

inamovac Bruno Petković slobodan je muškarac od sredine listopada prošle godine kada je iznenada prekinuo višegodišnju vezu s Teom Slavicom.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 17.6.2020. u 9:45
Play ponuda

Domaća manekenka i prva pratilja Miss Universe, Tea Savica, široj je javnosti postala poznata kao bivša cura dinamovca i reprezentativca Brune Petkovića.

Podsjetimo, Dinamovac Bruno Petković slobodan je muškarac od sredine listopada prošle godine kada je iznenada prekinuo višegodišnju vezu s Teom.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Marko Lukunic/PIXSELL

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Iako su objavljivali zajedničke fotografije te Bruno nije skrivao kolika mu je Tea podrška, par je iznenada prekinuo, a prekid je tada potvrdila Tea jednom rečenicom: "Bruno Petković od sada je slobodan dečko!"

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Marko Lukunic/PIXSELL

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Razlozi naglog prekida mladog para ni dandanas nisu poznati javnosti, no i Bruno i Tea ekspresno su izbrisali sve zajedničke fotografije s društvenih profila.

"Da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je Tea pored prve fotografije koju je objavila na Instagramu nakon prekida, a zatim je viđena i u izlasku s nogometašem Nikolom Pokrivačem koji je tada friško prekinuo s voditeljicom Ecijom Ivušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

U prosincu iste godine, Bruno je uhvaćen kako uživa u Adventu s Osječankom Donnom Vekićem te su odmah počela šuškanja o novom paru, no do danas nismo dobili niti jedan konkretan dokaz da je sportski duo bio nešto više od prijatelja.

Ipak, ta su šuškanja prestala kada je Bruno krajem svibnja viđen na večeri s Ivom Šarić, bivšom suprugom Jerka Leke, u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
SMETA JOJ TO

Prve trzavice između Martine i Ismaela: 'Koga boli briga kako će tko shvatiti?'

Na fotografiji Bruno i 6 godina starija Iva imaju velike osmijehe na licima te sjede jedno pored drugoga, no niti ovdje još uvijek ne postoje konkretni dokazi da se radi o novom domaćem paru.

>> Postoji i fotografija: Bruno Petković u vezi s bivšom suprugom Jerka Leke, Ivom Šarić? 

A dok se na domaćoj sceni potencijalno kuha novi par, Tea je s prijateljicama otvorila ljetnu sezonu na otoku Krku gdje se nedavno zabavljala, a tom prilikom ponovno je otvorila svoj Instagram profil za sve znatiželjnike koji žele saznati kako joj ide u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>> Domaća javnost komentira sličnost bivše i nove cure Brune Petkovića, no samo je jedno sigurno: I Tea i Iva su prave ljepotice što ove fotografije dokazuju

Tea je objavila nekoliko fotografija u crnom-rozom bikiniju koji je istaknuo njezinu zanosnu liniju, a nikome nisu mogli promaknuti mišići na trbuhu na kojima je očito vjerno radila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kako Tei ide od prekida s Brunom? Čini se odlično, jer po fotografijama je vjerno vježbala i radila na svom tijelu, ali i putovala po egzotičnim destinacijama, pa čini se kako sada imamo odgovor na sva pitanja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba