Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZVIJEZDE U HRVATSKOJ

Dolaze nam Sting i Arnold Schwarzenegger

Sting nas je odlučio počastiti svojim umijećem sviranja lutnje, a Arnoldu se jako sviđa Dalmacija, koju će posjetiti sljedećeg ljeta.

Image

sting sting

D.K./ 25.11.2008. u 9:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Sudeći prema najavama, i sljedeće će se godine najveće svjetske zvijezde šetati po Hrvatskoj, neki poslovno, a drugi jer ne mogu odoljeti čarima Jadrana. Tako je ovih dana najavljeno kako će Sting, jedan od najprodavanijih britanskih izvođača u povijesti, u za njega nesvakidašnjem izdanju nastupiti u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, dok je glasnogovornica guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera najavila kako će sljedeće ljeto posjetiti našu obalu.

Osnivač grupe Police i jedan od najvećih zavodnika svjetske pop scene, Sting, u zagrebu će nastupiti 11. veljače sljedeće godine, i to kao posebni gost na koncertu Edina Karamazova, majstora na lutnji. "Na pozornici s Edinom osjećam posebnu vibru, a mislim i da izvodimo nešto drugačije. Malo tko je, primjerice, čuo glazbu iz 16. stoljeća", rekao je Sting o novoj glazbenoj suradnji u sklopu koje će posjetiti Hrvatsku.

Holivudski veteran i kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger Hrvatsku je trebao posjetiti još ovog ljeta, ali je dolazak odgodio zbog pretrpanog rasporeda. Našu obalu trebao bi posjetiti sljedećeg ljeta, i to u privatnom angažmanu, tako da protokolarnih zbivanja oko popularnog Terminatora vjerojatno neće biti. Prema pisanju medija, želi se odmarati sa suprugom i djecom te posjetiti poneki kulturni ljetni festival.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
fatalna valentina miletić

Marko Livaja prije Iris ljubio je poznatu Splićanku: Zbog nje se promijenio za 180 stupnjeva pa joj posvetio dvije tetovaže

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba