Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
idila u splitu

Dom Blanke Vlašić oduzima dah, a terasa pruža spektakularan pogled

Splitska sportašica uživa u svom domu, a sada kada su stigli topliji dani - posebno koristi blagodati velike terase

Image
Foto: Instagram
Barbara Marinović/ 24.5.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Proslavljena Blanka Vlašić nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, no posljednjih dana voli se pohvaliti fotografijama sa svoje ogromne terase u Splitu. Nekadašnja atletičarka trenira svakodnevno iako je u sportskoj mirovini, a dok održava svoju sjajnu liniju - Blanka ima i spektakularni pogled koji je sigurno dodatno motivira.

"Zahvalna sam što se svaki dan mogu buditi uz ovaj pogled", napisala je na Instagramu, i sama svjesna kolika je sretnica. Objavila je fotografije treniranja, ali i njezinog pogleda u pučinu. Prizori su to koji oduzimaju dah. Obožavatelji Blanke Vlašić pohvalili su lokaciju i divnu terasu, a usto su joj poručili i kako je prava motivacija za tjelovježbu.

Atletičarka je, inače, prošle godine objavila da odlazi u sportsku mirovinu, nakon čega je izabrana u Komisiju sportaša Europskih olimpijskih odbora na razdoblje od četiri godine. Osim toga, nakon što je Blanka otišla u mirovinu, odlučila je da će uložiti u svoje obrazovanje pa je upisala studij teologije i filozofije. U Podcast Inkubatoru prošle godine je izjavila da je to nešto što je zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"To je nešto što me zanima, nešto za moju dušu i gušt. Jer znam da me ne čeka karijera u toj brašni, ali ću barem pročitati malo više knjiga na tu temu. Razmišljala sam o tome godinama. Fakultet me potiče da više čitam, budem usredotočena i skoncentrirana", izjavila je Vlašić.

Upravo se čita

Image
nedjelja u 20:15

Ukrala je njegov identitet i odlučila se provesti kao nikad u životu

Otkako se zvijezda obitelji Vlašić umirovila, sportsku silu demonstrira njezin brat Nikola. Sjajni nogometni reprezentativac trenutno igra za West Ham United, a prošle godine postao je i otac. Upravo je njegova sestra Blanka velika podrška i vjetar u leđa - i u sportskom i u privatnom smislu talentiranog nogometaša.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
već sedam godina

Roditeljska ljubav: Tetovira sinove crteže na svoje tijelo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba