Ostalo

Domaća glumica oplela po onima koji ne mogu dočekati da odu frizeru nakon karantene: 'Je li to doista...

Nataša Janjić bila je vrlo iskrena u svom statusu na Facebooku.

Tabloid.hr
22.04.2020 14:35

Dom glumice Nataše Janjić poprilično je stradao u potresu koji je nedavno pogodio Zagreb i okolicu.

Glumica je tada posljedice pokazala na društvenim mrežama, a nakon toga je otkrila i kako je zgrada u kojoj živi sa suprugom Nenadom Medančićem i 1-godišnjim sinom Tomom privremeno neuporabljiva za život.

Osim toga, Nataša se s obitelji kao i ostatak Hrvatske i svijeta nalazi u samoizolaciji, a očito je kako je glumici dosta onih koji kukaju radi malih, nebitnih stvari.

Naime, trudna Janjić je na društvenim mrežama oplela po onima koji ne mogu dočekati povratak u normalni život kako bi posjetili svoje frizere.

"Može li mi netko objasniti to s izrastima kose i nemoćnoj panici oko sijedih? Sjećam se, kao mala pomagala sam baki da se ofarba. Dosta je jednostavno. Radiš razdjeljke, a češljem i četkicom nanosiš boju. Mislim da je nekad čak i koristila četkicu za zube u nedostatku prave četke.

Danas postoje i te boje koje se mogu nanijeti kao šampon i isprati. Jelstvaaaarno bojanje kose, uzsve ove silne vještine koje posjedujemo - od skidanja dimnjaka nakon potresa, trčanja maratona, samohranog roditeljstva, montiranja namještaja i molekularne kuhinje, postalo zaista nešto nad čime ste bespomoćni? Stvarno pitam" ,napisala je Janjić.

Time je jasno dala do znanja i kako je njoj odlazak frizeru jedna od posljednjih stvari na pameti pored svega što se trenutno događa.