Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEUGODNO ISKUSTVO

Domaća glumica zgrožena ponašanjem u jednom zadarskom restoranu: 'Viknuo mi je da obučem grudnjak'

Glumica i influencerica doživjela je neugodno iskustvo u restoranu na našoj obali, o čemu je obavijestila pratitelje na Instagramu

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 26.7.2022. u 10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica i influencerica Tena Sakar Vukić na ljetovanju na našoj obali doživjela je vrlo neugodnu situaciju u jednom zadarskom restoranu u koji, kako je napisala, dolazi već godinama. Publici je na Instagramu objasnila što se dogodilo, kako je ona reagirala i zašto smatra da takva dobacivanja govore o široj slici.

"Jučer sam doživjela jako neugodno iskustvo u pizzeriji Šime u Zadru u koju idemo već 25 godina. Dok sam išla s kćeri prema WC-u jedan od zaposlenika u šanku (misleći da sam strankinja) viknuo je: 'obuci grudnjak'. Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni. Na što su se konobari malo iznenadili i počeli govoriti: 'nisam ja'. Zamolila sam jednog od njih da pozove gospodina Šimu (vlasnika), što je on učinio. Gospodin Šime je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se. Jedan od zaposlenika u šanku ili kuhinji (nije konobar) je rekao onda: 'možda sam ja viknuo slučajno, ne znam točno…", napisala je Tena. Dodala je kako se iz te jedne rečenice može puno toga iščitati i vidjeti.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e63e7c74-0cb7-11ed-991b-8e19cfbaf23b/original

Izvor: Instagram

"Seksizam, šovinizam, bezobrazluk, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona i obrazovanja, problem hrvatskog turizma i manjka ugostiteljskog kadra, preopterećenost poslom, iscrpljenost i nervoza djelatnika, no prije svega nepoštivanje žene u hrvatskom društvu. I ovo nije izoliran slučaj nažalost. Volim Zadar jako, ali još uvijek korupcija i zadrtost ovdje drže, ruku pod ruku, mjesto broj jedan", dodala je. Pritom je napisala i kako su se pokupili iz pizzerije.

Glumica je jedna od prvh javnih ličnosti koje su su izašle sa svojom pričom o mentalnom zdravlju. Već se godinama bori s bipolarnim poremećajem, o čemu je govorila i u nedavnom videointervjuu za RTL.hr. Prvi put primijetila je da se nešto neobično događa kada je imala samo 19 godina, a dvije godine nakon stigli su i službeni nalazi - bipolarni poremećaj! Iako na prvu ova dijagnoza može utjerati strah u kosti, Tena je, priznaje nam, u tom trenutku osjetila olakšanje. Cijeli Intervju pročitajte na linku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba