Play ponuda
Play ponuda
odjednom promjena

Domaća influencerica dečka je skrivala kao zmija noge, a sada na Instagramu sve češće objavljuje zajedničke fotke

Sonja sve češće obožavateljima prikazuje trenutke s dugogodišnjim dečkom

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 3.8.2020. u 15:00
Play ponuda

Jedna od naših najpoznatijih blogerica i influencerica, Sonja Kovač, na svom Instagramu redovito dijeli detalje iz života.

No, ono što je do nedavno itekako držala u što većoj privatnosti je njezin ljubavni život. Misterioznog dečka Gorana jako smo rijetko mogli vidjeti na profilu, a sada ga nekako viđamo sve češće. 

>>Sirove strasti Sonje Kovač: Prihvatila izazov i potpuno se prepustila svom 'gospodinu savršenom'

U ožujku je ove godine privukla pažnju njezina fotka s njim, a tada su obilježili 8 godina ljubavi. Par je godišnjicu proslavio na jednoj od najromantičnijih Instagram lokacija, u resortu Kakslauttanen Arctic, u kojem gosti spavaju u staklenim igluima.

Nedavno je Sonja ponovno svog dragog objavila na Instagramu tako što je prihvatila jedan izazov i u njegovom se naručju bacila u bazen. "U njegovim rukama. To je to kad nekome vjeruješ onda se možeš prepustiti", napisala je Sonja u opisu videa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Danas se pohvalila još jednom zajedničkom fotkom sa krstarenja Jadranom. S dragim je pozirala na palubi, a u opisu je fanove upitala da pogađaju njihove visine jer izgleda da je Sonja od svog partnera itekako niža. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
15 pjevača za 15 godina

Od natjecatelja do zvijezda: Pjevači koji su se proslavili u RTL-ovim showovima

Play ponuda

Više s weba