Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OVO JOJ NIJE TREBALO

Domaća influencerica tražila besplatnu večeru i tako postala regionalna internetska sprdnja

Doris je htjela surađivati s jednim porečkim restoranom na način da joj oni daju besplatnu večeru, a da ona zauzvrat objavi na Instagram storyju fotke hrane, restorana te da ih tagira.

Image
Foto: Tik Tok Screenshot
Tabloid.hr/ 30.8.2020. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču


Domaća influencerica Doris Stanković našla se u središtu skandala koji je, po mišljenju mnogih, sama izazvala. Naime, Doris je htjela surađivati s jednim porečkim restoranom na način da joj oni daju besplatnu večeru, a da ona zauzvrat objavi na Instagram storyju fotke hrane, restorana te da ih tagira. 

Osoblju i menadžerima restorana ovo se nikako nije svidjelo, pa su oštro odbili suradnju poručivši joj da ne znaju tko je ona te da takvu uslugu mogu dobiti zvijezde poput Madonne ili Serene Williams. Ipak, ponudili su joj da dođe i plati svoj račun te da će oni zauzvrat novce donirati humanitarnoj udruzi po dogovoru. 

Doris na se na uzvratnu ponudu nije obazirala, ali je zato na svojem Tik Tok profilu pokušala posramiti restoran što joj baš i nije uspjelo jer je većina stala u obranu restorana. 

Influencerica je u međuvremenu obrisala sva tri videa s Tik Toka, no neki korisnici Twittera su ih spremili i ovjekovječili na toj društvenoj mreži. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA HALL OF FAME

Glumac Petar Ćiritović i Iva Duduković sretniji nego ikad: Ne skrivaju zaljubljenost nakon što su izašli iz dugih brakova

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba