Ostalo

Domaća TV glumica dojila kćer u javnosti pa progovorila o roditeljskim 'mukama': 'Šetnja je bila top, ali...

Dojenje u javnosti vječna je tema o kojoj se godinama raspravlja. I dok se dio društva zgraža nad ovom 'pojavom', drugi ne vide nikakav problem u, kako kažu, hranjenju djece na javnom mjestu

RTL.hr
10.09.2021 15:15

Domaćaglumica Lana GojakBajt koja je najveću je popularnost stekla ulogom u RTL-ovoj seriji 'Ne daj se, Nina' na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u parku doji svoju kćer Pinu te otkrila s kakvim se 'problemima' susreće kao novopečena majka.

''Dojenje 45 minuta prije polaska, brzinsko spremanje za šetnju uz more, ulazak u automobil, beba u sjedalicu, kratka vožnja, dolazak na lokaciju, beba u kolica, nakon pet minuta šetnje kreće urlanje. Zatim urlanje iz petnih žila, počinjem se znojiti, beba nervozno gura ruke u usta i urla još jače, jurim prema klupi, vadim sisu, narednih pola sata me gledaju dva najsavršenija oka koja postoje, zatim podrig, beba u kolica, u auto i kući prije mraka. Šetnja je bila top, ali sutra ipak ostajem doma", napisala je Lana u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom nasljednicom.

Dojenje u javnosti vječna je tema o kojoj se godinama raspravlja. I dok se dio društva zgraža nad ovom 'pojavom', drugi ne vide nikakav problem u, kako kažu, hranjenju djece na javnom mjestu. Iako su gotovo pa svi pratitelji Laninu podržali njezinu posljednju objavu, našlo se i hejtera koji su ispod fotografije ostavili negativne komentare. ''Jedino što vidim je osoba željna pažnje'', stoji u komentaru.

Pročitajte još
Domaća glumica rodila prvo dijete: Djevojčica ima jako neobično ime

Inače, Lana je posljednje dvije godine u braku s redateljem Sinišom Bajtom s kojim se vjenčala u Trstu. Par se upoznao sasvim slučajno i to kada se on iseljavao iz stana u koji se ona useljavala.