Ostalo

Domaći par žestoko iskritizirao luksuzni hotel u kojem su na odmoru: 'Najgora usluga ikad'

Bračni par Hajrović boravio je u luksuznom hotelu St. Moritzu, a nakon toga u Vitznau. Ipak, sudeći prema njihovim profilima na Instagramu, posljednji im neće ostati u dobrom sjećanju.

Tabloid.hr
29.12.2020 11:00

Dinamovac Izet Hajrović i njegova supruga influencerica, Leyla Hajrović , posljednjih dana su na odmoru u

Bračni par boravio je u luksuznom hotelu St. Moritzu, a nakon toga u Vitznau. Ipak, sudeći prema njihovim profilima na Instagramu, posljednji im neće ostati u dobrom sjećanju.

Naime, oboje su otvoreno iskritizirali hotel u kojem su odsjeli u Instagram pričama, a Leyla je bila nešto rječitija od supruga koji im je stavio emotikone palaca okrenutih prema dolje. "Najgora usluga ikad! Neprihvatljivo, neorganizirano i jako neprofesionalno", poručila im je Leyla.

Leyla Hajrović

(FOTO: Instagram)

Lejla i Izet upoznali su se u Zürichu gdje su živjeli, a danas žive na nekoliko adresa od Bosne i Hercegovine, preko Hrvatske do Švicarske.

"Postoje influencerice koje surađuju sa svjetskim brendovima poput Diora, Louis Vuittona... Ja spadam u tu kategoriju, radim s takvim brendovima i, u skladu s tim, objavljujem fotografije. Ne hvalim se, to je moj posao i tako zarađujem pare. Kad bih htjela, mogla bih još više zarađivati, ali poznata sam po tome da vrlo malo reklamiram i to samo stvari koje mene zanimaju", otkrila je nedavno Leyla za Avaz te još jednom istaknula kako joj je 2020. godina bila poslovno savršena.

"Tko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali, meni su roditelji sve omogućili - od privatne škole pa nadalje. Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Zürichu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još ljepše jer smo zajedno sve stvorili", naglasila je Leyla koja ima mnogo obožavatelja, ali i hejtera s kojima se zna tu i tamo obračunati na društvenim mrežama.