Ostalo

Domaći zločesti dečko pao je na srpsku kolegicu, a misteriozno su sve čuvali od očiju javnosti

Naime, o njihovoj se ljubavi počelo šuškati na ljeto 2019., a sve je postalo javno kada su se zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Sarajevu.

Tabloid.hr
22.02.2021 20:00

Od 5. ožujka na kanalu RTL Adria moći ćete gledati srpsku kriminalističku seriju " Južni vetar ", a već sada cijelu prvu sezonu možete pogledati ekskluzivnu u osnovnom paketu Play Premiuma .

Juzni vetar

Hvaljena srpska serija najnovijeg datuma počinje na mjestu gdje uspješni film završava te prati život mladog kriminalca Petra Maraša (Miloš Biković), koji nakon što mu je kazna iznenada smanjena, izlazi iz zatvora, no umjesto da se vrati staroj ekipi lopuža, on započinje privatan biznis preprodaje polovnih automobila.

Osim glavnog glumca Bikovića koji već godinama nosi titulu najpoželjnijeg srpskog glumca, jedno je žensko ime izazvalo veliku pažnju u Hrvatskoj. Riječ je o Jovani Stojiljković koja je u seriji utjelovila lik Sofije, a koja je neko vrijeme bila u vezi sdomaćim glumcem Goranom Bogdanom .

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

(FOTO: Armin Durgut/PIXSELL)

Naime, onjihovoj se ljubavi počelo šuškati na ljeto 2019., a sve je postalo javno kada su se zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Sarajevu. Upoznali su se na snimanju serije "Senke nad Balkanom", a svoju su vezu držali u tajnosti što su više mogli.

U veljači prošle godine pisalo se da su raskinuli.

"Južni vetar" gledajte o d 5. ožujka na kanaluRTL Adria .