Play ponuda
Play ponuda
Mlada zvijezda

Domenica: 'Na Doru sam se prijavila kako bih promovirala pjesmu'

Sve popularnija Velolučanka ponovno je privukla mnogo pažnje nastupom na Dori, a za Exkluziv je otkrila i što misli o 'trendu skidanja' te s kim bi voljela surađivati

Petra Gajšak/ 23.2.2019. u 18:30
Play ponuda

"Tu sam više nego u Splitu, ali teško mi se preseliti", otkrila nam je lijepa Domenica, ali ne želi odati je li ljubav razlog zašto se teško odvojiti od Splita. 

"Ne volim puno pričati o tome. Želim da je posao fokus i ne mogu baš sve dati na dlanu", tvrdi Velolučanka koja od idealnog muškarca traži razumijevanje i podršku.

Upravo je to dobila od kolegica na estradi: "One su prošle što prolazimo i mi sada." Osim epiteta, Domenica se naslušala i brojnih usporedbi, a posebno s Jelenom Rozgom. No, kaže da ju usporedbe više ne smetaju i sve ih manje čuje. 

Domenica je jedna od rijetkih koja nije prihvatila trend skidanja: "Nemam problem sa seksipilnom dok to nije vulgarnost." Vulgarna nije bila niti na svom nastupu na Dori u modnom izdanju dvojca ELFS. Iako ne ide u Izrael, Domenica kaže da je zadovoljna plasmanom.

"Ja sam se zapravo prijavila kako bih promovirala pjesmu 'Indigo' i mislim da smo svi mi to postigli."

Zbog estradne karijere odrekla se posla u glazbenog vrtiću, a već se može pohvaliti nekim duetima. Voljela bi surađivati sa Severinom za koju kaže da joj je 'predivna žena', iako se u posljednje vrijeme odmakla od njezinog glazbenog ukusa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo je Seve karijeru započela lepršavim haljinicama pa tko zna - možda je Domenica njezina nasljednica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Objavila i dokaz

Sin sesvetskog tajkuna Marijana Šarića kupio Rolex poznatoj influencerici? Zorannah se nakon optužbi odmah oglasila

Play ponuda

Više s weba