Play ponuda
Play ponuda
najgora filmska ostvarenja

Donald i Melania Trump nominirani za Zlatnu malinu: Američki predsjednik je jednu već osvojio

Američki predsjednik Donald Trump je nominiran za najgoreg glumca za 'cameo' uloge u dvama dokumentarcima prošle godine

Image

donald trump

Foto: AP
Hina/ 22.1.2019. u 9:25
Play ponuda

Neuspješni mafijaški film Johna Travolte "Gotti" i predsjednik Donald Trump nominirani su za Zlatne maline, 'nagrade' za najgora filmska ostvarenja u 2018. koju su organizatori proglasili godinom katastrofa, na ekranu i izvan njega.  

Posljednji u nizu filmova o Sherlocku Holmesu"Holmes & Watson" dobio je šest nominacija, uključujući one za najgore glumce (Will Ferrell i John C. Reilly), "koji su upropastili dva najvoljenija lika svjetske literature".

Zlatne maline stvorene su 1980. godine kao suprotnost Oscarima i nominacije se objavljuju dan prije oskarovskih.

Američki predsjednik Donald Trump je nominiran za najgoreg glumca za 'cameo' uloge u dvama dokumentarcima prošle godine, "Death of a Nation" redatelja Dinesha D'Souza i "Fahrenheit 11/9" Michaela Moorea

Trump već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samog sebe u filmu "Ghosts Can’t Do It" s Bo Derek.  Njegova supruga Melania i bliska suradnica Kellyanne Conway nominirane su za sporedne glumice za arhivske snimke korištene u "Fahrenheitu 11/9".

"Gotti", film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Johnu Gottiju, potpuno je propao na kino blagajnama i nominiran je za najgori film, scenarij i najgori glumački par kojeg čine John Travolta i njegova supruga Kelly Preston.

Za nominirane i dobitnike glasa oko tisuću članova Zlatne maline iz 24 zemlje, koji se za 40 dolara mogu učlaniti internetskim putem učlaniti u udrugu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Dobitnici, ako se pojave na dodjeli dan uoči Oscara, dobiju kipić u obliku maline veličine loptice za golf, smještene na roli filma, posprejan zlatnom bojom. Nagrada košta pet dolara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Play ponuda

Više s weba