Ostalo

Donosimo listu seks simbola bivše države i otkrivamo gdje su danas

Monica Bellucci, Pamela Anderson, Daniel Craig samo su neki od svjetskih seks simbola. No i mi imamo svog konja za utrku. Štoviše, nekoliko njih. Tko su seks simboli bivše države i kako izgledaju danas, doznajte u nastavku.

RTL Exkluziv
28.02.2021 19:30

Nije tajna da je Amerika puna seks simbola, no ni bivša Jugoslavija ne zaostaje puno za njima. Brdoviti Balkan prepun je dama, ali i muškaraca za kojima su uzdisali pa gotovo svi. Jedna od njih je i šezdesetogodišnja pjevačica Lepa Brena čijim dugim nogama nema tko se nije divio.

Još jedna regionalna zvijezda na našoj listi je atraktivna plavuša bujnog poprsja. Izvlačenje kuglica nikada nije bilo toliko zanimljivo kao onda kada ih je vadila Suzana Mančić. Da je radila na sebi nije tajna, a hit u regiji postala je 2015. kada je otkrila da je pomlađivala vaginu.

Suzana se nikada nije sramila svoje seksualnosti, a život su joj zagorčala dva porno uratka zbog kojih je izgubila posao i zdravlje, a zbog afere, kćeri je molila da je ne predstavljaju kao majku. Bivša loto djevojka i danas izgleda senzacionalno, a stare metode pomlađivanja nisu jedini tretmani koje je radila.

Apsolutni seks simbol bila je i ostala Splićanka Ana Sasso koja je 1982. postala Miss Jugoslavije. Na vrh liste najljepših žena lansirala ju je reklama za sok jer rijetke su one koje su se tada usudile pokazati gole grudi. Iako je na pragu šezdesete, njezino ime i danas je sinonim za savršeno bikini tijelo.

Kada govorimo o misicama ne zaboravlja se ni Anina nasljednica - Bernarda Marovt. Lijepa Slovenka bila je prvi supermodel bivše države i jedna je od rijetkih koja je dobro unovčila titulu misice. Snimala je reklame i nosila revije, a na dan je zarađivala 3000 dolara. Danas ima 60 godina, živi na relaciji Slovenija-Italija, ima školu manekenstva te i dalje izgleda baš kao model

I jedini predstavnik jačeg spola na našoj listi zasluženo je Boris Blažeković. Bivši maneken i fotomodel danas je političar. Modnim pistama harao je još osamdesetih pa se tako našao i u časopisu Vogue.

Od manekenskih dana puno je prošlo, no godine mu sjajno pristaju pa s pravom možemo reći da je 66-godišnji Boris bio najzgodniji član Hrvatskog sabora.

Rijetki su oni koji izdrže test vremena te nakon nekoliko desetljeća i dalje izgledaju, malo je reći senzacionalno. Držimo fige da i nas - majka priroda - ovako pomazi!