Play ponuda
Play ponuda
ponos na kockasti dres

Donosimo vam listu najneuspješnijih navijačkih himni!

Neukus je prava riječ kojom bismo opisali ono što slijedi. Naime, Ana Rucner pustila je van svoj prvi singl. Prvo, pa muško, točnije prava navijačka himna. Rekli bismo, ne pretjerano hitoidna. I tako je violončelistica upala u isti koš s mnogim kolegama prije nje koji su se pokušali okoristiti nogometom i kockastim ponosom.

RTL/ 8.1.2014. u 17:09
Play ponuda

Hrvatsku će za nekoliko mjeseci uzdrmati navijačko ludilo. A budući da mnogi s nestrpljenjem broje dane do brazilskih toplih dana i hladne pive, estradnjaci itekako znaju iskoristiti našu najveću slabost – ponos na kockasti dres. Međutim, nismo rekli da im to baš svaki put i pođe za rukom. Najnoviji primjer je Ana Rucner i njezin navijački pokušaj zvan Uvijek vjerni.

"Sviđala mi se ta ideja da se podrži sa ženske strane nogomet kao takav jer to nije jedino sport za muškarce, je, ali nije, jednostavno htjela sam na taj način dati podršku našoj reprezentaciji", izjavila je violončelistica Ana Rucner.

U ovoj se kategoriji okušao i Thompson, no ni njegova "Uvijek vjerni tebi" nije polučila neki zapaženiji uspjeh. Prepoznatljivo grebanje glasnica ni ovaj put nije izostalo, kao ni manjak mašte kad je u pitanju naziv pjesme.

Ništa bolje nije prošla niti "Croatia Victorija" u kojoj su snage udružili nespojivi Mišo Kovač i Josip Katalenić. Ovom Mišinu duetu s davno zaboravljenom samoprozvanom pjevačkom nadom koja nije ostala zapamćena po pjesmama već opo skandalima, mnogi se ni danas ne mogu načuditi.

Čak ni simpatičnom Joli nije pošlo za rukom napraviti navijački hit. Naziv pjesme "Ja te volim, Hrvatska" možda i je iskren i od srca, ali ovaj put to jednostavno nije bilo dovoljno.

Za uzvikom "Ale ale" kojeg je na stadionima gotovo nemoguće izbjeći pomamila se i Colonia u istoimenoj pjesmi. Stihovi "emocije i vatromet uz pivo i nogomet" nisu im pomogli, baš kao ni Huljićevski provjerena jednostavnost teksta. Uspjeh je izostao. Baš kao i neki bolji plasman na zadnjem Europskom nogometnom prvenstvu.

Coloniji bi bilo bolje da su se držali provjerenih stihova iz starijeg hita "Svijet voli pobjednike" koji je ionako već dobro prihvaćen na stadionima. Ostali, ako već pokušavaju, moraju znati da je legendarne himne iz radionice hrvatskih repera i Zaprešić boysa teško nadmašiti.

"Srce vatreno" i "samo je jedno..." stihovi su koji i danas bude nacionalni zanos. A to u nama, očigledno i nažalost, može pobuditi samo nogomet.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba