Play ponuda
Play ponuda
Lajkamo!

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica pokazala detalje iz novog doma: Poput prave vintage oaze...

Doru Predojević na društvenim mrežama prati nešto više od 70 tisuća ljudi, a tu je zajednicu uspjela izraditi u pet godina rada. S obožavateljima voli podijeliti i trenutke iz privatnog života, a evo koje je sada detalje otkrila

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 15.4.2022. u 9:00
Play ponuda

Dubrovkinja Dora Predojević jedna je od najpoznatijih domaćih influencerica koja na svojim profilima prikazuje određen lifestyle – obožava modu, surađuje s brojnim brendovima i ponekad dijeli detalje iz privatnog života. Ova magistrica turskog i ukrajinskog jezika prošle godine rekla je 'da' dugogodišnjem dečku Nini Martinoviću, a tada je oduševila ne tako konvencionalnom kreacijom. Na vjenčanju nije nosila vjenčanicu već elegantne bijele hlače i tuniku s personaliziranim natpisom.

Sada je na Instagramu podijelila i detalje novog projekta sa suprugom - nije ništa poslovno već Dora s njime uređuje njihov novi dom. Riječ je o zajedničkom stanu, a po detaljima se da naslutiti kako će to biti vintage oaza u kojoj dominiraju smeđe boje.

„Novi dom u pripremi“, napisala je na Instagramu i pokazala još neuređen dom.

Ova mlada žena puno radi, a jedna je od onih koja se još uvijek mora nositi s predrasudama kako influenceri ništa ne rade. Lagano se ta teza s vremenom pobija, što dokazuje i ona sama.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Izvor: Instagram

"Htjela bih istaknuti da nisam samo influencerica. Uvijek kažem da apsolutno poštujem to zanimanje, a mogu ga slobodno tako nazvati jer to jest zanimanje 21. stoljeća i zaseban posao, tako da planiram graditi karijeru u smjeru u kojem je ona i počela. Magistra sam turskog i ukrajinskog jezika i time se aktivno bavim. Osim toga, obavljam svoj svakodnevni posao jer sam operativna direktorica jedne tvrtke za zapošljavanje i savjetovanje. Moda i Instagram uvijek će biti i ostati moja ljubav, a nadam se i posao. Budući da imam fleksibilno radno vrijeme (hvala mome direktoru ako ovo čita), pronađem vremena za sve", rekla je za Story.hr prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Izvor: Instagram

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sonja Dvornik

I ONA IZA SEBE IMA JAVNU LJUBAVNU PRIČU! Znate li kako izgleda sestra trenutno najpoznatije Splićanke?

Play ponuda

Više s weba