Ostalo

Dorian Crnković se osim kilograma riješio i viška kože

Pobjednik druge sezone 'Života na vagi' bio je na operaciji uklanjanja viška kože s trbuha, i dalje naporno trenira te se veseli što će ovo ljeto raditi bez majice

Tabloid.hr
09.04.2018 14:18

Dorian Crnković , pobjednik druge sezone RTL-ova showa 'Život na vagi' , i dalje marljivo trenira.U show, koji je krenuo s prijavama za novu sezonu , Dorian je ušao sa 177 kilograma, a danas ima 112.

"To u biti nije moja realna kilaža jer sam trenutno još uvijek pun vode zbog operacije abdominoplastike, odnosno uklanjanja viška kože s trbuha, koju sam nedavno obavio, no i ta voda će otići, a ja ne namjeravam stati s gubljenjem kilograma", rekao je za RTL .

A s Dorianom i dalje trenira njegova djevojka i 'kolegica' iz showa, Ivana Stapić .

"Mi smo na relaciji Zagreb – Split. Kada ona dođe ovdje, vozimo bicikle, hodamo po 10 kilometara, zdravo se hranimo i jednom riječju, uživamo, a tako je i obrnuto", kaže Dorian dodajući da mu je 'Život na vagi' potpuno promijenio život.

"Puno sam sretniji i zadovoljniji sa svojim životom i nema osobe kojoj ne bih preporučio da se prijavi ako ima problema s prekomjernom težinom jer ne samo da će naučiti kako se zdravo hraniti, nego će poboljšati i svoju zdravstvenu sliku i promijeniti životne navike. Odgovara mi ovakav život i osjećam se super", rekao je Dorian, koji se veseli ljetnoj sezoni kada na otoku Vrgada radi kao coctail majstor.

"Jedva čekam otići na more i stati za šank, ove sezone radit ću bez majice", kroz smijeh je zaključio Dorian .