Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
tko je najviše izgubio?

Dorian i Manuela u finalu se bore sa Sarom i Josipom za 150 tisuća kuna!

Sedmero kandidata bilo je na posljednjem vaganju, a Marijana im je otkrila da ih u finale ide četvero.

Image
Foto: rtl
Tabloid.hr/ 15.12.2017. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

O prolasku odlučuje isključivo crvena linija, što znači da u finale ide dvoje koji će se naći iznad linije, naravno u slučaju da Sara i Josip na vagi nemaju plus od dva kilograma, koji znače automatsku diskvalifikaciju.

Sara prva ide na vagu, a manjak od 2,2 kg potvrđuje njezin ulazak u finale. Josip ide na vaganje sa željom da sa 103,1 kg padne ispod 100 jer mu je to bila misija od ulaska u kuću. Njegova vaga pokazala je fantastičnih 6,6 kilograma manje.

Manuela, koja je bila sljedeća na vaganju, izgubila je 3,1 kg, što je 3,3% od njezine ukupne težine. Tomislavova vaga pokazala je 3,3 kg manje, što je u postotku 2,3. Siniša je izgubio 2,8 kilograma, odnosno izgubio je 1,9% svoje težine, što nije bilo dovoljno za ulazak u finale. Dorian je izgubio 6,1 kilogram, i to isključivo hodajući kilometrima oko kuće. S postotkom 4,6 postao je treći finalist.

Posljednja je šansu za ulazak u finale imala Jelena. Iako su gotovo svi bili uvjereni da će Jelena biti finalistica, ona je u posljednjem tjednu izgubila samo 1,1 kilogram, što nije bilo dovoljno za ulazak u finale.

Tako su se Josipu i Sari pridružili Dorian i Manuela, koji će se u finalu boriti za 150 tisuća kuna, dok se svi drugi natjecatelji mogu boriti za 50 tisuća kuna.

Veliko finale druge sezone „Života na vagi“ na programu RTL-a je u subotu u 20 sati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba