Play ponuda
Play ponuda
DALMATINSKA DIVA

Doris Dragović emotivno pjeva o odnosu sa sinom, a uoči 61. rođendana kaže: 'Kao obitelj sjest ćemo oko stola...'

Splitska glazbenica govorila je o odnosu sa sinom, ali i najavila novu pjesmu koju su za nju napisali Vjekoslava i Tonči Huljić

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
RTL.HR/ 15.4.2022. u 21:00
Play ponuda

Doris Dragović u showu 'Dobar dan, Dalmacijo' na Radio Dalmaciji otkrila je što je privuklo pjesmi 'Dva smo života' u kojoj je udružila snage s grupom Viva, objasnila je zašto je temu te pjesme 'teško obraditi', a osvrnula se i na svoj rođendan. 

'Dva smo života' emotivna je pjesma o neraskidivoj ljubavi majke i djeteta. Tekst je napisao Nenad Ninčević, a za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Viva - Mario Salvador i Toni Rajnović, dok je sve to upakirao u aranžman Leo Škaro.

"Činilo nam se da to i nije baš puno opjevana tema. Neno Ninčević se usudio. Teško je obraditi tu temu, izabrati riječi i sve to skupa, a da te ne odvede u čistu patetiku, da ne ode u neku hiperemotivnost. Ne znam to objasniti jer sam i sama majka sinu, zato sam bila sretna kad je Neno 'zakucao' baš ovakav jedan tekst. Znala sam da se može ispjevati, a da nije plitki prikaz jedne ljubavi za koju svi znamo da postoji. To je Neno", rekla je Doris Dragović za Radio Dalmacija. 

Otkrila im je i da uskoro izlazi njezina nova pjesma koju potpisuju Vjekoslava i Ivan Huljić.

"Dovoljno smo se hrvali i tukli s tom pjesmom, mi nju i ona nas, tako da smo iskovali nešto lipo i uskoro će ugledati svjetlo dana", najavila je glazbena diva koja sutra, dan prije Uskrsa, slavi 61. rođendan.

"Sve je u znaku Velikog petka, Velike subote. Lipše je kad je rođendan iza Uskrsa jer je to vrijeme slavlja, a ovako prije je nekako malo drukčija tema, ali dobro. Bit će to normalno. Uvijek je tu obitelj, malo ćemo sjesti oko stola, i zaova koja kuha. S obzirom na to da kuha savršeno baš nas briga što će skuhati, sve je dobro", zaključila je kroz smijeh pjevačica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba