Ostalo

Za mene bi mogli pjevati onu: "Moja Anka sunce milo, šiba samo zelenilo"

Voditeljica showa "Tri, dva, jedan-kuhaj" ispričala nam je kako njezin sinčić reagira kad je vidi na televiziji, kako je bilo surađivati sa suprugom na spotu, ali planira li proširenje obitelji

Tabloid.hr
27.03.2017 14:13

Doris Pinčić Rogoznica , jedno je od omiljenih TV lica. Već treću sezonu Doris radi kulinarski show "Tri, dva, jedan-kuhaj!" kojeg vole sve generacije. Iako iskuša što kandidati kuhaju i dalje ima sjajnu liniju, a i sama je kako doznajemo itekako dobra u kuhinji.

"Zbilja jako volim ovaj projekt, a pogotovo sad kad radim većtreću sezonu, hodam po poznatom teritoriju i surađujem sa sjajnom ekipom ispred i iza kamere. Iako su snimanja nekad dugotrajna, uživam u svakom trenutku i mogu samo zahvaliti Bogu jer radim i živim od necega što toliko volim", kaže Doris

Kako je opet surađivati s žirijem, jel vas slušaju?Dečke ste natjerali na beauty tretman kad su gostovali u vašoj radijskoj emisiji. Imate dobru moć uvjeravanja .

A žiri, to su stvarno divni ljudi. Sad ih većozbiljno volim. Pa da, dečki su bili kod mene na Narodnom i sad je vec opće poznata stvar da svi kad dođu kod mene moraju proći određene zadatke ,ali ovo sto su Pažanin i Špiček morali je do sada možda najsmiješnije. Sve šminkerice na setu su odmah primijetile da im je lice sjajno.

321 kuhaj pažanin špiček pinčić na Narodnom radiju

Foto : Narodni radio

Čula sam da ste izvrsni u kuhinji. Jel bi se vi ikad prijavili? Što biste skuhali?

Jako volim kuhati a jos više jesti, ali se ne bi nikad prijavila. Ja volim kuhati po nekom svom sistemu, polako,kombiniram uglavnom riblje namirnice s povrćem, mesa jako malo jedem a to bi vjerujem našem Tomeku bio problem :)

Što najviše volite kuhati, a s čime impresionirate goste?

Ja bi mogla živjeti na salatama sa malo piletine ili neke žitarice ili štogod slično pa sam maher u takvom spajanju nevjerojatnih stvari. Meni bi mogli pjevati bez problema -"Moja Anka sunce milo šiba samo zelenilo."

Gleda li vas sinčić Donat i što kaže na mamu na TV-u ili mu je to sada normalno?

E sad je većmalo promijenio mišljenje, prije se radovao kad me vidio na TV-u jer kao mama u duploj dozi, a sad kaze-makni mamu i zagrli me. Hoce samo ovu uživo,što mi je i draže.

Doris Pinčić Rogoznica, Ivan Pažanin

Foto: Instagram

Osim voditeljskog angažmana u kina dolazi i film "Fuck off I love you" gdje imate ulogu. O kakvoj je ulozi i filmu riječ? Neki su komentirali da je već trailer eksplicitan. Što mislite o takvome reklamiranju filma?

Ma mislim da se danas zbog lajka,klika ili share-a podliježe izmišljanju i pravljenju od buhe slona. Znam da novinari moraju u naslov stavljati bombasticne sadrzaje, ali sad to sve skupa naginje i neistini. Film nisam pogledala u cijelosti ali poznajem redatelja Jurkasa jako dobro i sigurna sam da je njegova premisa ljubav, a ne sex radi sexa sto je možda kroz neke medije ispalo. Pričekajmo svi skupa premijeru

Snimili ste i spot sa suprugom za njegovu pjesmu? Je li dobro surađivati sa suprugom i kako onda odvojite profesionalno od privatnog? Čija je zadnja onda?

Naravno, željela sam mu pomoći a i Donat se tako raduje kad nas vidi zajedno u tom spotu da odmah znamo da ima smisla. Super nam je bilo to snimanje u Krapinskimtoplicama ,poznajemo vlasnicu i ona nam je prepustila kasni večernji termin kad nema nikog od gostiju,a onda ta topla termalna voda noći svijetla daju bašneku čarobnu energiju. Mislim da se to vidi i na pjesmi koja je meni osobno,jako lijepa.

Doris Pinčić Rogoznica

Foto: Dino Stanin/Pixsell

Jeste li romantični? Što je najluđe što ste napravili zbog ljubavi?

Pa tako tako. Meni je romantika više to da svaki dan s nekim ugodno funkcioniraš nego sad neke velike geste, a iza toga stoji ko zna što. Nisam obožavatelj Valentinova i ičega uz što stoji predznak mora se. Danas se morate voljeti više nego ikad, a što ako je nama bašdošlo da to bude petak 7.8.?Sve je to najviše da se troši, a tek onda da se voli..

Odlično i pjevate. Razmišljate li o duetu možda sa suprugom?

A gdje ste vi to čuli da odlično pjevam? Ja bi jako voljela da pjevam dobro, ali Bog me zaobišo kad je dijelio taj talent. Ne žalim se ali da samo malo bolje pjevam ne bi se nikad gasila. Ne gasim se ni ovako na radost mojih bližnjih. Ha ha.

Ne skrivate koliko uživate u majčinstvu. Jel vas Donat već ispituje za brata ili sestru i razmišljate li o proširenju obitelji?

Zbilja, beskrajno uživam biti mama. Meni osobno je to najljepše, točka na i životu. Svaki dan uz mog mališana je slavlje i opet bi rodila tako (relativno ) mlada jer osjećam da mu mogu dati maksimum od sebe, a opet imam snage i da sama sa sobom vodim kvalitetan život. Donat ne pita ali pitamo se mi međusobno, kad ćemo? U mojoj obitelji brat sestra i ja smo dolazili svakih sedam godina, možda mi je to u krvi pa i ja čekam taj razmak na koji sam naviknuta. Jako volim djecu općenito, raduje me kad me netko od prijatelja pozove da budem kuma bebi, ali posebno je zadovoljstvo imati svoje i hoćemo sigurno samo nam treba jošmalo vremena.

Imate sjajnu liniju. kako je održavate? Zaljubili ste se u trčanje zar ne? Uspijete li naći vremena za sebe? Pazite li što jedete ili možete uživati u svemu?

Trudim se dovoljno spavati, vježbati najmanje dva puta tjedno i relativno pazim na prehranu. Kad kažem relativno znači da jedem minimalne količine šećera, maksimalne povrća, ali to ne znači da ne gricnem čokoladu ili omiljeni kolačkad mi dođe, pa ako treba i svaki dan. Mjera je ključsvega pa tako i linije, a život je stvoren da uživamo i ne treba si ništa uskraćivati. Upravo zbog toga ne vjerujem u dijete za mršavljenje.