Play ponuda
Play ponuda
TRGOVINA DROGOM

Douglasov sin osuđen na pet godina zatvora

Cameron Douglas je priznao dilanje droge, a bio je u kućnom pritvoru dok je čekao presudu.

Image

cameron douglas, michael douglas cameron douglas, michael douglas

M.K.S./HINA/ 21.4.2010. u 5:55
Play ponuda

NEW YORK - Cameron Douglas, 31-godišnji sin glumca Michaela Douglasa, osuđen je u utorak na pet godina zatvora na temelju priznanja krivnje za trgovinu drogom u saveznom okružnom sudu na Manhattanu, u New Yorku.

U siječnju se Douglas, DJ s glumačkim ambicijama, izjasnio krivim za optužbe da je tri godine distribuirao velike količine metamfetamina i kokaina. Također se izjasnio krivim za posjedovanje heroina, što je optužba koja je dodana dok je bio u kućnom pritvoru i čekao suđenje.

Sudac Richard Berman također je osudio Douglasa na pet godina pod nadzorom nakon izlaska iz zatvora. Savezni tužitelji nisu osporavali kaznu.

U pismima sucu, rođaci su opisali Camerona Douglasa kao usamljeno dijete s psihičkm smetnjama, čiji su roditelji često bili odsutni ili posvađani, a on se okrenuo drogi u dobi od 13 godina.

Michael Douglas (65) je pratio izricanja kazne iz galerije u sudnici.

U pismu sucu Bermanu, on je kazao da voli sina i posjećuje ga u zatvoru, ali nije slijep za njegove postupke, te kako "vjeruje da će iz tih nevolja izaći kao pozitivan građanin", prenose američki mediji.

Majka Camerona Douglasa, Diandra de Morrell Douglas, u svom je pismu navela da je "biti Michaelov sin i unuk Kirka Douglasa za njega bio nevjerojatan križ za nositi", ta da osjeća krivnju zbog njegovih kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TRIDESETA GODIŠNJICA SMRTI

Sin Đurđice Barlović za RTL.hr o pokojnoj majci: 'Odrastati bez nje bilo je kao odrastati bez dijela tijela'

Play ponuda

Više s weba