Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Sabina Glasovac

Doznajte tko je najstrastvenija boksačica u hrvatskom parlamentu: 'Skoro sam pala u nesvijest na prvom trenin...

Mediji joj vole tepati kako je modna ikona među političarkama, no već smo dobro naučili da izgled itekako zna zavarati jer iza elegantnog stila Sabine Glasovac krije se vatrena sportašica

Petra Gajšak/Tabloid.hr/ 15.3.2020. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve je počelo boksom, a danas je saborska zastupnica Sabina Glasovac rukavice zamijenila drugačijim, no jednako teškim treningom. 

Radi se o hard bodyweight workoutu. "Moram priznati, kad sam došla na prvi trening, mislim da sam skoro pala u nesvijest. Prijateljica i ja smo došle na trening i ja sam već nakon nekih petnaestak minuta onako kao u crtiću vidjela zvjezdice. Onda sam pogledala dvije žene koje su imale nekih 50, 60 godina i vidjela sam kako one s lakoćom izvode vježbe i rekla sebi 'Ma ajde ti to možeš, ti to moraš'", otkrila je Sabina za Exkluziv

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Image
Patrik Macek/PIXSELL

(FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) 

Tijekom jednog radnog dana u Saboru se nakupi mnogo negativne energije, zato kada dođe u dvoranu izbaci sve, nekad i prije nego zvono zadnje vježbe zazvoni. 

"Cijeli trening je poprilično intenzivan. Sad to ovisi najviše o treneru ili trenerima koji vode, kako oni poslože taj dan. Evo recimo, sinoć je bio takav trening. Ne pamtim zaista kad je meni bio tako težak. Napustila sam ga čak prije kraja jer nisam više mogla, probila sam granicu, a najlakši i najdraži dio mi je zadnjih pet minuta istezanja", rekla je. 

A trenera je ekipa Exkluziva upitala kakva je Sabina na treninzima. "Ono što je najvažnije, našla je vrijeme za sebe i da bude redovita. To je broj jedan, a ostalo je na nama. Što se tiče discipline, mislim da ste mogli primijetiti po njezinom vježbanju i po njenom stasu da je vrlo disciplinirana u svakom pogledu", rekao je trener. 

No iako se može pohvaliti zavidnom i vitkom linijom, nešto joj ipak nedostaje. "Pa mogla bi bit i malo pojačanija linija. Radim na tome ali baš i ne ide", otkrila je. 

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Marko Lukunic/PIXSELL

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) 

Svestrana Sabina u malom prstu ima sve, od mode, sporta do politike. Bila je najmlađa vijećnica, savjetnica ministra, ali i profesorica u zadarskoj gimnaziji u koju će se nakon političke karijere vrlo rado vratiti. 

"Pa kada sam dala ostavku u Ministarstvu znanosti i obrazovanja 2015., nije mi bio nikakav problem vratiti se natrag u razred s učenicima. Vidjet ćemo što će život donijeti, sve je otvoreno. Moj život je nepredvidiv, volim planirati, ali sam naučila isto tako da ponekad u životu moraš bit spreman na sve i da koliko god ti planirao precizno i kratkoročno i dugoročno, ne ide uvijek sve tako", zaključila je. 

Ma koliko god ti planirao, život ponekad zaista piše neke sasvim druge priče. No, pored svih obaveza nađe li se vremena za ljubav

"Uvijek. Pa nas ljubav pokreće, pokreće svijet, a za sve konkretnije bi iskoristila joker preskok. Taj dio mi dozvolite da ipak sačuvam za sebe. Svoj privatni prostor i ovaj dio privatnog života neka bude moja exkluziva", otkrila je za Exkluziv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako ćemo suditi po osmijehu, rekli bismo kako osim u poslu, Sabini ruže cvatu i u ljubavi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba