Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MODNI SUD BRANI SVOJE BOJE

'Dragi poznati, nemojte se ljutiti, sve je ovo samo zabava!'

Sinoćnji Studio 45 posjetila je najšarenija modna ekipa u Hrvatskoj! Ana, Cigi i Billy, odnosno, Modni sud kojeg svake nedjelje možete gledati u Extra Magazinu, na domaću je scenu svojim dosjetkama i kritikama unio nemir. Kako se nose s reakcijama javnosti i što su nam spremili u tjednima koji dolaze, doznajte upravo sad!

RTL/ 8.2.2013. u 18:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ana Miščević, Neven Ciganović i Ivana Bilandžija Billy dobitna su kombinacija za jačanje trbušnih mišića od smijeha, ali i dizanje tlaka poznatim osobama! Svaku nedjelju u Extra Magazinu komentiraju odjevne kombinacije poznatih, a u Studiu 45 branili su boje svojeg modnog suda i osebujnih komentara!

"Malo je onih koji porade na sebi i dođu na nekakv event, gdje bi trebali zasjati, dosta su nonšalantni i primaju to zdravo za gotovo, nabace nešto na sebe, kao znaju fotkat će nas, ali to danas više nije dovoljno", komentirala je naša novinarka AnaMiščević.

Neki na kritiku odgovore kritikom! Kao, primjerice redatelj i glumac Miran Kurspahić, koji se nakon komentara NevenaCiganovića oglasio na društvenoj mreži!

U modnom sudu taštini mjesta nema - samo duhovitim i stručnim komentarima stoga, dragi poznati, nemojte se ljutiti, sve je ovo ipak samo zabava, smiju se oni, smijemo se i mi, smijte se i vi - svake nedjelje u ExtraMagazinu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Josip Kovačević

Ovo je najzgodniji hrvatski liječnik: Anesteziolog iz KBC-a Zagreb vrlo je samozatajan, no voli pokazivati mišiće

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba