Ostalo

Draško ipak ljubi Tanju, Carla Bruni i dalje Sarkozyja: Tko je sve od poznatih dama završio s političarima?

Kako to općenito biva, nogometaši najčešće ljube manekenke i modele, a s kim su u vezi poznati političari?

RTL.hr
13.11.2021 08:30

Srpska pjevačica Tanja Savić konačno je u intervjuu za Blic priznala da je u vezi s banjalučkim gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem . Zbog nje je fatalni političar navodno ostavio dugogodišnju djevojku Kristinu Beronju, a cijela regija zadnjih je mjesec dana pratila što se točno zbiva u tom trokutu i s kim je zapravo Draško.

Draško Stanivuković

(FOTO: Dejan Rakita/PIXSELL)

No nije on jedini političar koji ljubi poznate dame. Svi se vjerojatno sjećaju veze francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i manekenke Carle Bruni . Premda je između njih 13 godina razlike, pjevačica i model udala se za Sarkozyja 2008. godine i bila prva dama Francuske do 2012. Par je i dalje zajedno, premda su se razilazili u političkim mišljenjima. Sarkozy je, naime, poznat po svojim konzervativnim politikama, dok se Bruni izjašnjava kao ljevičarka.

Carla Bruni Sarkozy

(FOTO: Instagram)

Iz svijeta realityja dolazi nam još jedan poznati par. Kris Jenner i Caitlyn Jenner bili su u braku od 1991. do 2015. godine, ali su se razveli jer je Caitlyn u međuvremenu promijenila spol i postala žena. "Nismo se samo zato razveli, postojao je tu mali milijun drugih razloga i veza jednostavno više nije funkcionirala", izjavila je Caitlyn prije nekoliko godina. Jenner je oduvijek bila zainteresirana za politiku i politički aktivna, a jedno vrijeme htjela se kandidirati i za guvernerku Kalifornije, u čemu ju je obitelj Kardashian/Jenner podržavala.

Kris i Caitlyn Jenner

(FOTO: Profimedia)

Novinarka Maria Shriver udala se za kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera 1986., a podnijela je zahtjev za razvod 2011. kada je doznala da političar i slavni glumac čeka dijete s njihovom kućanicom. Iako su se razveli, ostali su bliski zbog djece.

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver

(FOTO: Profimedia)

Glumica i oskarovka Jane Fonda prije braka s političarem Tomom Haydenom prošla je strastvenu vezu. Hayden je postao poznat po antiratnom zalaganju i očuvanju ljudskih prava, a Fonda ga je u tome objeručke podržavala. Razveli su se prije 21 godinu, a prije pet godina Hayden je preminuo.

Premda više nisu zajedno, pjevačica Taylor Swift sa svojih 22 godine bila je u vezi s političarem Conorom Kennedyjem , unukom Roberta Kennedyja Jr., ali veza nije dugo potrajala.

Na kraju, prije nego je preminula 1962. godine od posljedica predoziranja, holivudska lelgenda Marilyn Monroe u 36-oj godini zaljubila se u bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja . Jesu li zbilja bili u vezi, nikada se nije doznalo, ali neki vjeruju čak i da je Kennedy odgovoran za njezinu smrt.

Marilyn Monroe

(FOTO: Profimedia)

"Poprilično je jasno da je Marilyn tada bila u seksualnim odnosima i s Bobbyjem i s Jackom", izjavio je Monroein biograf James Spada za People, aludirajući na to da je Bobby zapravo Johnyjev brat Robert. Navodno je John F. Kennedy jedno vrijeme i bio u vezi s Marilyn, a kada mu je dosadila, 'prepustio' ju je bratu, što je rezultiralo tragedijom.