Ostalo

Dražen Čuček o razvodu od Jelene Veljače: 'Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Kada vam netko okupira...

Glumac je otkrio da je blokirao bivšu suprugu s društvenih mreža te da još uvijek ne traži novu ljubav

Tabloid.hr
23.01.2020 15:14

Dražen Čuček je u velikom intervjuu za novi broj magazina Gloria progovorio o razvodu od Jelene Veljače .

Glumački se par razveo krajem 2018., a zajedno imaju četverogodišnju kćer Lenu .

Dražen Čuček i Jelena Veljača

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Otkrio je da je shvatio da je život samo jedan te ga je odlučio poboljšati. Uz razvod, u periodu od dvije godine dao je otkaz u kazalištu u kojem je radio 23 godine i bacio se na renoviranje stana.

Ipak, priznao je da mu je razvod bio najteži i najstresniji."Odvojiti se od jednog načina života, ali i zbog kćeri Lene oprezno se prilagoditi novom. Bilo je doista teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna. No, kada rješavaš problem po problem, vrlo brzo ti postane jasno kako treba reagirati", rekao je Čuček za Gloriju.

Iako se njihov brak izvana činio idealan, ipak nije bilo tako. "Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas", otkrio je 49-godišnji glumac.

Dražen Čuček i Jelena Veljača

FOTO:Luka Stanzl/PIXSELL

Priznao je i da je oduvijek zazirao od medijske eksponiranosti, dok je njegova bivša supruga u svojim tekstovima i objavama na društvenim mrežama često otkrivala detalje iz privatnog života. "Bio je to veliki problem. Tek sam nedavno to dvoje uspio razdvojiti. Više nemam uvid u njezine objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao", otkrio je Čuček.

Dodao je da bivšu suprugu nema među prijateljima na društvenim mrežama, ali i da unatoč svemu još uvijek vjeruje u brak.

"Trebalo mi je vremena da posložim neke stvari u životu, a ne da tražim novu ljubav. U tom životnom neredu bilo bi stvarno nezahvalno nekoga drugoga uvući i ponuditi mu svoj duhovni nemir. Ne bi bilo fer", zaključio je glumac.