Play ponuda
Play ponuda
njegova strana priče

Dražen Čuček o razvodu od Jelene Veljače: 'Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga'

Glumac je otkrio da je blokirao bivšu suprugu s društvenih mreža te da još uvijek ne traži novu ljubav

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Tabloid.hr/ 23.1.2020. u 15:14
Play ponuda

Dražen Čuček je u velikom intervjuu za novi broj magazina Gloria progovorio o razvodu od Jelene Veljače.

Glumački se par razveo krajem 2018., a zajedno imaju četverogodišnju kćer Lenu.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Igor Kralj/PIXSELL

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Otkrio je da je shvatio da je život samo jedan te ga je odlučio poboljšati. Uz razvod, u periodu od dvije godine dao je otkaz u kazalištu u kojem je radio 23 godine i bacio se na renoviranje stana.

Ipak, priznao je da mu je razvod bio najteži i najstresniji. "Odvojiti se od jednog načina života, ali i zbog kćeri Lene oprezno se prilagoditi novom. Bilo je doista teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna. No, kada rješavaš problem po problem, vrlo brzo ti postane jasno kako treba reagirati", rekao je Čuček za Gloriju.

Iako se njihov brak izvana činio idealan, ipak nije bilo tako. "Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas", otkrio je 49-godišnji glumac.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Luka Stanzl/PIXSELL

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Priznao je i da je oduvijek zazirao od medijske eksponiranosti, dok je njegova bivša supruga u svojim tekstovima i objavama na društvenim mrežama često otkrivala detalje iz privatnog života. "Bio je to veliki problem. Tek sam nedavno to dvoje uspio razdvojiti. Više nemam uvid u njezine objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao", otkrio je Čuček.

Dodao je da bivšu suprugu nema među prijateljima na društvenim mrežama, ali i da unatoč svemu još uvijek vjeruje u brak.

"Trebalo mi je vremena da posložim neke stvari u životu, a ne da tražim novu ljubav. U tom životnom neredu bilo bi stvarno nezahvalno nekoga drugoga uvući i ponuditi mu svoj duhovni nemir. Ne bi bilo fer", zaključio je glumac.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREDIVNA RIJEČANKA

Tko je Adriana Ćaleta-Car? Pravnica i manekenka koju prozivaju da je odgovorna za Dujine odluke o transferima

Play ponuda

Više s weba