Play ponuda
Play ponuda
Tko je završio s kime?

Druga šansa za ljubav na selu!

Četrnaest epizoda popularne „Ljubav je na selu“ kao da je proletjelo u trenu i pred nama je već finalna epizoda u kojoj će se dogoditi dramatičan preokret! Večeras u 20:00 sati RTL Televizija emitira posljednju epizodu četvrte sezone 'Ljubav je na selu' u kojoj će gledatelji vidjeti kako je protekla večera Lucije i Saše i jesu li pale neke teške riječi.

Image
Foto: RTL
RTL/ 3.5.2013. u 11:45
Play ponuda

Ljubavne dogodovštine četvorice farmera i prve farmerice i ovu su sezonu privukle mnoštvo obožavatelja. Tako je u prosjeku uz svaku epizodu „Ljubav je na selu“ bilo gotovo pola milijuna gledatelja u totalu populacije! Četvrta sezona „Ljubav je na selu“ bila je posebna i zbog prve farmerice Silvije koja se upustila u ljubavnu potragu za muškarcem svog života.

Za njezinu naklonost natjecali su se sramežljivi Željko, zaljubljivi Ivan i zaigrani Matija, koji je na romantičnom putovanju Silviju skroz razočarao. Osim prve farmerice, razočarani su ostali još neki kandidati.

U prošloj epizodi „Ljubav je na selu“ gledatelji su saznali koji su parovi otišli na romantično putovanje. I dok su se Đurđica i Iva odlučile opustiti u sauni uz partiju dobrog trača, Lucija i Saša su se odvažili na svoj posljednji spoj. Saša je pristao otići na spoj s Lucijom kako bi izgladili nesuglasice koje su se događale tijekom cijele sezone. No čini se kako za ovaj par nema spasa. Lucijin izražen temperament i Sašin brz jezik isprovocirali su odnos ovo dvoje na sasvim novi nivo.

Nakon romantičnog putovanja na kojem, čini se, nitko nije imao sreće u ljubavi, „odbačeni“ kandidati su odlučili posjetiti farmere kojima se ljubav nije ostvarila. Tako je na božićno jutro Marija odlučila posjetiti Sašu i njegove sinove, a Ivan Silviju. Je li ljubav dobila drugu šansu, gledatelji mogu saznati u finalnoj epizodi četvrte sezone „Ljubav je na selu“ večeras od 20:00 sati na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIVŠA SUPRUGA NAŠEG GIMNASTIČARA

Ana Ude vratila se staroj ljubavi nakon što je početkom ljeta obznanila prekid: 'Uvijek si bio samo ti'

Play ponuda

Više s weba