Ostalo

Drugi poziv Andree Šušnjare: Kakva je pjevačica Magazina u ulozi tete u vrtiću?

Klinci i klinceze iz jednog splitskog vrtića dočekali su je raširenih ruku

Andrea Solar i Antonija Klanac
02.06.2019 18:30

Raspjevano i zaigrano bilo je protekli tjedan usplitskom vrtiću, a kako i ne bi kada je djeci dan uveselila simpatična pjevačica Andrea Šušnjara .

Neizostavni hitovi grupe Magazin poznati su svim generacijama, a osim što je uspješna pjevačica, Andrea je i diplomirana odgojiteljica predškolskog odgoja . "Mislim da je prošlo skoro 10 godina otkad sam završila fakultet i radila praksu u vrtiću. Jedva čekam ući unutra", rekla je uzbuđena pjevačica.

Zato smo je vratili u vrtić, a sve klince i klinceze razveselili smo druženjem koje će sigurno pamtiti. Znatiželjni mališani nisu propustili priliku da svoju najdražu pjevačicu upoznaju u ulozi tete u vrtiću i pitaju je sve što ih zanima

"Kako si postala pjevačica?", upitali su je, na što je ona odgovorila:"Kad sam bila mala dok sam išla u vrtić, htjela sam postati pjevačica.Upisala sam glazbenu školu , upisala klavir , sa 16 godina išlaprvi put na Doru i tako je sve krenulo", rekla je.

"Kad sam okružena s djecom, meni je super. Ovo je moj drugi poziv i čak mi je sad malo i žao što se ne stignem baviti time", priznala je Andrea.

A svoju prvu ljubav pjevačica Magazina uspješno njeguje štodokazuje i novi hit " Lozinka za sreću " koji je oduševio sve fanove. "Po prvim reakcijama mislim da imamo hit i jako sam sretna zbog toga. Mislim da publika najbolje prihvati ono što ja osjećam", rekla je.

Ova 32-godišnja Splićanka iza sebe ima uspješnu karijeru, ali koje to neostvarene želje ipak krije? "Želja mi je otići u Australiju i Novi Zeland , volim putovati. Ima još ludorija, letiti avionom, skakatiiz aviona i tako te neke fore. Uvijek ću ostati dijete u duši zato se možda najbolje slažem s djecom", zaključila je.

Svoju lozinku za sreću Andrea dobro poznaje, a u jedno smo sigurni. Odluči li se ova uspješna pjevačica vratiti svojoj drugoj profesiji lako će joj poći od ruke jer u dječjim očima više je od pjevačke zvijezde.