Ostalo

Duplo kumstvo starih prijatelja: Rađa i Grašo već su 'kumovali' 2001., a zajedno su snimili i duet

Petar Grašo za kuma je navodno izabrao Dina Rađu, dugogodišnjeg prijatelja kojem se obvezao prije 22 godine kada je Dino sklapao brak s Viktorijom Đonlić

RTL.hr
04.02.2022 20:00

Kum glazbeniku Petru Graši na svadbi godinenavodno će biti umirovljeni košarkaš Dino Rađa, piše Gloria . U mjesecu ljubavi Grašo i Hana Huljić trebali bi izreći 'da' ucrkvi svetog Frane u Splitu, a ceremoniji će prisustvovati samo najbliža obitelj i prijatelji. Osim velikog prijateljstva, Rađu i Grašu također veže kumstvo staro dvadesetak godina.

Na intimnoj ceremoniji bivše manekenke Viktorije Đonlić Rađe i DinaRađe uz bok košarkaša 2001. godine stajao je splitski glazbenik, a vjenčanje se održalo na brodu u korčulanskom zaljevu. Ovom činu svjedočilo je tek nekoliko ljudi iz njihova bliskogkruga i skiper na brodu, a da će se vjenčati, Viktorija i Dinotajili su čak i od roditelja.

Dupla kumstva nisu rijetkost, pogotovo nakon više od dvadeset godina prijateljstva stoga Grašin odabir nimalo ne čudi. Počeli su se družiti tako što je Rađa često pohodio bivši restoran Grašinih roditelja u Splitu, a Petrov otac je također bivši košarkaš koji je sa sportskom karijerom, baš kao i Dino, započeo igrajući u klubu Jugoplastika. Da se radi očvrstom prijateljstvu "splitske dice"gdje vlada bezrezervnapodrškapokazao je Grašo kada je uz Rađubio nakon razvoda s bivšom suprugom Željanom .

O tom su razvodu njih dvoje snimili duet'Nisan više ja sa njon' , a tih se trenutaka ne tako davno prisjetio na društvenim mrežama.

"History in making. Moj mlađi brat i ja u stvaranju 'nisan više ja sa njon' Prvi i zadnji izlet u pjevačke vode", napisao je Rađa uz njihovu fotografiju u mladim danima. Tko zna, možda će i za ovo kumstvo snimiti pjesmu.

Jedno vrijeme se šuškalokako između Dine i Graše ima i nešto više od prijateljstva, a ove je glasine svojedobno demantirao bivši košarkaš, kao i Grašina bivša partnerica Danijela Martinović.

"Nemam pojma tko to plasira. Bilo je još toga o meni. Čuo sam da sam narkoman, da dilam drogu... A što da radim. Ali ovaj trač?! U to se direktno miješa i moje troje djece. Ne razumijem u kakvoj mi to zemlji živimo", rekao je tada. Bilo je to u vrijeme kada je Viktorija nosila njihovo drugo dijete, sina Niku, a Dino je tada rekao kako je njegovoj supruzi puknuo vodenjak koliko se smijala ovom traču.

"Zgrožena sam monstruoznošću ljudskog uma! Jedina osoba koja je u cijeloj priči mogla biti povrijeđena je Viktorija, jer je žena u to vrijeme trebala na svijet donijeti svoje drugo dijete s Dinom. Netko se doista igra s preozbiljnim stvarima, ali sva sreća da Bog sve vidi", izjavila je davne 2008. godine Danijela za Story. Navodno i ona s Rađama ima kumstvo, odnosno krsna je kuma njihovom durgom sinu Niki. Mediji su i prije 15 godina pisali kako se očekuje da Rađa bude Grašin kum, a sada j

Hana i Domenica na poligrafu otkrile u koju su zvijezdu bile zaljubljene  (thumbnail)

Izvor: Exkluziv

S druge strane, glazbenici Hani Huljić kuma bi trebala biti glazbenica Domenica Žuvela , inače njezina najbliža prijateljica. Iako ovu informaciju nitko iz obitelji Huljić nije potvrdio, a Hana i Domenica su jednako tajnovite, brojna zajednička druženja i glazbeni projekti daju naslutiti kako je logično da će se njihovo prijateljstvo i na taj način ovjekovječiti.