Play ponuda
Play ponuda
PRESUDA VOZAČU

Dvije godine zatvora zbog smrti Toše Proeskog

Georgij Georgijevski, vozač džipa u kojem je poginuo makedonski pjevač, u sudnici se rasplakao. Tvrdi da nije zaspao za volanom i da nije vozio prebrzo.

Image

tose proeski tose proeski

M.B./ 21.10.2009. u 15:13
Play ponuda

SKOPLJE - Georgij Georgijevski, vozač džipa VW Touareg u kojem je 16. listopada 2007. godine poginuo makedonski pjevač Toše Proeski, osuđen je u srijedu na sudu u Skoplju na dvije godine zatvora.

Presudu prema kojoj je Georgijevski odgovoran za prometnu nesreću kod Novske sud je donio nakon čitanja završnih riječi i vrlo emotivnog svjedočenja osuđenog vozača.

Georgijevski se, naime, u sudnci cijelo vrijeme držao za glavu i plakao te ponavljao kako nije kriv za nesreću jer nije zaspao za volanom.

Njegova odvjetnica zatražila je od suda ponovno vještačenje Touarega jer smatra kako nije utvrđeno da je Georgijevski vozio prebrzo, odnosno da nije držao potreban razmak od kamiona u koji je udario. Sud je to odbio.

Također, u ponedjeljak je sudu dostavila medicinsku dokumentaciju u kojoj stoji da je Georgijevskom nakon nesreće narušeno mentalno zdravlje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Play ponuda

Više s weba