Play ponuda
Play ponuda
MIRIS AVANTURE

Dvina i Stefani u Africi

A dok se većina nas proteklih tjedana u Hrvatskoj smrzavala nadajući se pokojoj zraci sunca, manekenke Dvina Meler i Stefany Hohnjec putOvale su po zapadnoj Africi u još jednoj adrenAlinskoj ekspediciji. Ovih su se dana vratile s 19 tisuća kilometara dugog puta i s nama podijelile sve pikanterije.

RTL/ 18.3.2011. u 17:32
Play ponuda

Zahvaljujući dvomjesečnoj avanturi kroz zapadnu Afriku, Dvina i Stefani uspješno su zaobišle smrzavanje na zagrebačkom minusu. No na neizvjesnom putovanju dugom čak 19 000 kilometara čekale su ih kud i kamo veće opasnosti, a samo jedna od njih bila je vožnja kroz minsko polje.

 Na svu sreću njih dvije prošle su prošle bez ozljeda i zabilježile puno više onih ljepših priča. Jedna od njih je i druženje s kraljevskom obitelji u selu Bahn gdje žena vodi glavnu riječ i vlada matrijarhat.

Uz upoznavanje matrijarhata probudili su im se i majčinski osjećaji. Baš poput svjetskih zvijezda posjetile su sirotišta, bacile se na humanitarni rad, a ni posvajanje djece nije isključeno.

Djevojke su bile jako hrabre pa su u Abuku  hrabro šetale među krokodilima koji se ondje smatraju svetim životinjama kojima se lokalno stanovništvo moli za plodnost.

A baš kao i na dosadašnjim putovanjima Stefani je bila na udaru frajera, koji su doslovno padali na koljena.

No sve silne ponude ipak nije prihvatila. Čini se da cure nemaju vremena ni želje za mirni životni tempo. U planu je nova ekspedicija.Pripreme za posjet Južnoj Americi već su počele.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba