Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Glazbena poslastica

Dvoje glazbenika spojio je potres, a afinitet prema glazbi i sličan senzibilitet vodili su neizbježnoj suradnji

Nakon prve zajedničke pjesme, naziva Today I’ll Be your Boy, kreativni duo Rucner-Majcen pripremio je novu pjesmu Black Butterfly. Fantastičan spoj violončela i glasa prati tekst s dubokom porukom koji tjera na promišljanje

Image
RTL.hr/ 3.6.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ponekad teške životne situacije izrode iskrene i lijepe stvari, a dokaz tome je i prijateljstvo glazbenika Ane Rucner i Danijela Majcena. Spojio ih je potres te hvalevrijedna akcija prikupljanja sredstava za obnovu glazbene škole u kojoj je Danijel podučavao klarinet. Sličan senzibilitet, ljubav prema glazbi, ali i altruizam, razlozi su zbog kojih se rodilo prijateljstvo, kao i glazbena suradnja.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/9d51f04a-e340-11ec-9285-76f834fe7ab7/v/25cafe84-2baa-11ec-b2bc-3a925a8303a3/1280x720-25cb1374-2baa-11ec-ad52-3a925a8303a3.jpeg?state=processed-high&v=Fri%20Jun%2003%202022%2015:25:26%20GMT+0200%20(Central%20European%20Summer%20Time)

Marko Grubišić

Nakon prve zajedničke pjesme, naziva Today I’ll Be your Boy, kreativni duo Rucner-Majcen pripremio je novu pjesmu Black Butterfly. Fantastičan spoj violončela i glasa prati tekst s dubokom porukom koji tjera na promišljanje. Pjesma prati leptira kroz jedan dan njegovog života, što je zapravo alegorija čovjeka i neizbježnog odrastanja. Od bezbrižnog djetinjstva u kojem nas podučavaju životnim vrijednostima do ulaska u svijet odraslih, gdje dječju naivnost i neiskvarenost zamjenjuju surovost, otuđenost i pravila sasvim drugačija od onih kojima su nas učili. 

Ana Rucner i Danijel Majcen ponosni su na suradnju te se uvijek vesele zajedničkom stvaralaštvu. „Zahvalan sam na luksuzu da se putem umjetnosti i glazbe mogu izraziti, kao i da sam se povezao s mojom dragom prijateljicom Anom“ – poručuje Danijel Majcen i dodaje kako pjesma Black Butterfly nosi univerzalnu poruku s kojom mnogi mogu poistovjetiti. Ana Rucner također za Danijela, koji potpisuje tekst, ima samo riječi hvale: „S Danijelom je uvijek prekrasno surađivati jer njegova djela odišu originalnošću i posebnom umjetničkom dubinom i istinom“ te objašnjava kako je pjesma izvrstan odraz današnjeg svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predivan, umjetnički spot ideja je Danijela Majcena, a realizirali su ga Marko Grubišić i Tomislav Klarić. Za vizualni identitet pobrinuli su se Ana Nikačević i Ivan Friščić (styling) te Saša Joković (makeup).

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Petra Meštrić za RTL.hr

Velika ispovijest najzgodnije hrvatske liječnice: 'Nastavit ću se boriti za svojih pet minuta slave'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba