Ostalo

Ecija Ivušić o detaljima djevojačke zabave za RTL.hr: 'Već nakon prvog dana sam mislila da neću izdržati'

Party je trajao tri dana, bile su u Makarskoj, a poklon prijateljica ju je rasplakao. Ecija Ivušić za RTL.hr otkrila je detalje djevojačke zabave

Antonija Šipušić
02.08.2022 16:00

Bivša radijska voditeljica i influencerica Ecija Ivušić proteklog je vikenda organizirala djevojačku zabavu, a s prijateljicama se na našoj obali provodila čak tri dana. Za RTL.hr je otkrila kako im je bilo, zašto je baš odabrala Makarsku, ali i tko je otišao ranije, a tko ostao do kraja.

"Bili smo u Makarskoj u Aminess Khalani Beach hotelu. Zamislila sam to da bude party tijekom tri dana, ali već nakon prvog dana sam mislila da neću izdržati. No, uspjela sam i jako smo se dobro zabavile. Djevojke su mi došle u subotu, cijelo vrijeme smo bile u hotelu, a jedan dan smo partijale na plaži. Prvu večer smo se skupile, išle smo tek na piće što nam je bilo zagrijavanje za iduća dva dana. U nedjelju samo dan provele na plaži partijajući. I kupale smo se i uživale i onda smo posljednji dan imale večeru", otkrila je Ecija. Među poznatim imenima tu su bile i njezine dugogodišnje prijateljice Snježana Schillinger i Nives Celzijus , ali i prijateljice iz djetinjstva.

Dok je buduća mlada bila sva u bijelom, ostatak ekipe je bio u ljubičastom, a sve pojedinosti objavljivale su na Instagramu. Djevojačku zabavu većinom je organizirala njezina kuma, inače prijateljica iz djetinjstva Morana Golubić .

"Matea i Snježana su morale otići posljednji dan jer su imale obaveze, neke prijateljice su mi zbog privatnih stvari morale odgoditi", rekla je. No, ne žali. Bilo je i suza, odnosno rasplakao ju je poklon jer je dobila album s uspomenama s prijateljicama, a drugi dio dara je nakit koji će nositi na svadbi 10. rujna ove godine.

"Iskreno, nismo se ubile od partijanja, ali meni je odgovarao ovaj đir. Mislim da je tako i kod djevojaka. Sve su se mogle naspavati, nije bilo nikakvog pritiska, a izlasci nam nisu niti bili u cilju. Iskreno, malo me i strah zaraze koronavirusom, nije mi vrijeme za biti bolesna jer nam sad slijedi putovanje s prijateljima i Goranom", otkrila nam je Ecija. Budući suprug, glazbenik i poduzetnik Goran Belošević s prijateljima je pak bio u Splitu i na Hvaru, a sada zajedno putuju za Zagreb.

"U šali mi je rekao kako 'jedva sam čekao da sve ovo završi'. Mi smo malo poput starog bračnog para", rekla je Ecija kroz smijeh. Organizacija vjenčanja na njezinom rodnom otoku Korčuli je u punom jeku, ali stres je prisutan unatoč tome što su sa svime pri kraju.

"Što se tiče vjenčanja, više-manje je sve gotovo. To je kao da radiš najveći event . Izdržat ćemo. Meni nema opcije da bude ružno vrijeme jer nemamo nikakav backup . Vjerujem u svoj otok, na kojem tek nekoliko puta godišnje pada kiša, a i inače je na Korčuli rujan uvijek stabilan", zaključila je.