Ostalo

Ecija Ivušić objavila vruću fotku u bikiniju: ''Nisam još spremna za fotke s asfalta...'

Radijska voditeljica ovo ljeto bila je itekako aktivna na društvenim mrežama, a ne krije nezadovoljstvo dolaskom nešto hladnijeg vremena

RTL.hr
13.09.2021 13:45

Domaća televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić jedna je od onih zvijezda koja gotovo svaki detalj iz svog privatnog života rado dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Ovo ljeto obožavatelji su mogli uživati u pravoj ljubavnoj čaroliji s obzirom na to da je u nekoliko navrataputovala Jadranskom obalom s dečkom Goranom Beloševićem. No, svemu lijepom dođe kraj pa tako i čarobnom ljetu, a toga je itekako svjesna plavokosa voditeljica.

''Nisam još spremna za fotke s asfalta...'', kratko je napisala Ecija u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu i u prvi plan stavlja svoju vitku liniju. Brojni pratitelji zatrpali su objavu pozitivnim kritikama komentirajući kako Ecija nikada nije izgledala bolje.

Inače, Ecija i Goran u vezi su već neko vrijeme, no tek nedavno su je i potvrdili na društvenim mrežama.

Goran je Eciji već i posvetio pjesmu, a jedno drugog nazivaju 'srodnom dušom'.

Pročitajte još
Ecija Ivušić zapalila Instagram fotkom u bikiniju, njen novi dečko zaljubljeno komentirao

''Za mene je naš novi singl 'Samo ti' puno više od obične pjesme. Točno znam gdje smo bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubaviovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas. Naslov i stihovi 'Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen'najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo", napisao je Goran na Instagramu.