Ostalo

Ecija Ivušić odselila iz stana od 45 kvadrata pa uselila kod zaručnika: Pogledajte kako izgleda njegov...

"Počelo je jako izgledati kao nered. Preselila se ja. Ovako Goran i ja zadnjih tjedan dana", istaknula je Ivušić

L.K.
29.11.2021 22:00

Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić nije mogla skriti sreću kada ju je zaručio glazbenik i poduzetnik Goranu Beloševiću . Iako se još ne zna kada točno će izgovoriti sudbonosno 'da',35-godišnja Ecija sa svojim pratiteljima je podijelila još jednu divnu novost - početak zajedničkog života s Goranom u njegovom stanu.

"Groznica subotnje večeri. Ne. Ovaj Instagram je teška laž. Za rasvjetljenje ove izjave, čekiraj moj story", napisala je influencerica i voditeljica pored niza objavljenih fotografija na njezinom službenom Instagram profilu.

"Počelo je jako izgledati kao nered. Preselila se ja. Ovako Goran i ja zadnjih tjedan dana", istaknula je Ivušić.

Podsjećamo kako je Goran zaručio Eciju početkom studenog ove godine o čemu je voditeljica otvoreno govorila za RTL .

Pročitajte još
Ecija Ivušić o ljubavi, zarukama i zajedničkom životu: 'On je došao u trenutku kada sam bila odustala od...

"Jedemo mi, jedva čekam ići leći i kaže on meni da mi mora nešto reći, da ga je strah kako ću reagirati, al moram obećati da ću ga voljeti što god bilo. Meni puls na 1000, blijeda sam, manta mi se. Kaže laže mi već mjesec dana. Faca smrknuta. Reko - reci mi, roknut ću u nesvijest. Kaže: 'Digni se molim te'. Ok, jedva se dižem, al sad mi već pada na pamet da će možda pitati pitanje. On kleči, izgovara, meni se manta, ne znam di sam. Next thing histerično jecam plačem smijem se sve u jednom. Kaže on - i hoćeš li? Kažem: 'Želim''",napisala tada voditeljica na svom Instagramu nakon prosidbe.

"Mislim si kako je samo uspio. Gledam i video svih naših prijatelja i rodbine koji nam čestitaju i koji su sudjelovali u planu. Jecam. Moja ljubav još jednom nadmašila samog sebe. Btw provalio mi je i u stan kad je tražio mjeru za prsten. Eto. Ne znam više ništa... samo znam da ga beskrajno volim, ali sad znam i da brutalno dobro laže pa ne znam što ću s tom informacijom. Uglavnom ako nisam rekla već - rekla sam da. Rekla bih mu da i u krevetu u svom stanu od 45 kvadrata. Ali što da mu radim, zagorčao si je sam život posljednjih mjesec dana. A ja ću mu ga uljepšati u idućih baaar 50. Obećajem", zaključila je influencerica.