Play ponuda
Play ponuda
idila na vrniku!

Ecija Ivušić udala se za Gorana Beloševića! Mladenka zablistala u vjenčanici s potpisom Borisa Pavlina

Novopečeni bračni par izrekao je sudbonosno 'da' na otočiću Vrniku, u blizini Korčule

Image
RTL.hr/ 10.9.2022. u 21:52
Play ponuda

Ecija Ivušić udala se za glazbenika i poduzetnika Gorana Beloševića na otoku Vrniku. Na svadbu su stigla i brojna poznata imena - Ecijine prijateljice Nives Celzijus, Antea Kodžoman i Snježana Schillinger. Snimke sa svadbe objavljuju se na društvenim mrežama, a u tome prednjače upravo Nives i Snježana. Nives je pokazala i vjenčanicu mladenke te odijelo mladoženje. Inače, Ecija je za ovu posebnu priliku odabrala vjenčanicu Borisa Pavlina.

Par je jučer slavio na tulumu uoči svadbe, a slavlje će se nastaviti večeras i sutra. Podsjetimo, par se zaručio krajem prošle godine u Italiji, nakon šest mjeseci veze. Ecija je proteklog ljeta djevojačku večer s prijateljicama slavila u Makarskoj, dok je Goran s ekipom proslavio na Hvaru.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

"Bili smo u Makarskoj u Aminess Khalani Beach hotelu. Zamislila sam to da bude party tijekom tri dana, ali već nakon prvog dana sam mislila da neću izdržati. No, uspjela sam i jako smo se dobro zabavile. Djevojke su mi došle u subotu, cijelo vrijeme smo bile u hotelu, a jedan dan smo partijale na plaži. Prvu večer smo se skupile, išle smo tek na piće što nam je bilo zagrijavanje za iduća dva dana. U nedjelju samo dan provele na plaži partijajući. I kupale smo se i uživale i onda smo posljednji dan imale večeru“, otkrila je Ecija za RTL.hr o djevojačkoj zabavi, a uoči svoje svadbe.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GDJE JE DANAS?

Skandalozna bivša pjevačica grupe ET nekoć je sve probleme dijelila javno, a zatim je potpuno nestala iz javnosti

Play ponuda

Više s weba