Play ponuda
Play ponuda
potpuno iskrena

Ecija Ivušić: 'Žene su mi zabijale nož u leđa, nisu me podržavale kroz karijeru'

Priključila se aktualnom izazovu na Instagramu pa otvorila dušu

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 29.7.2020. u 13:00
Play ponuda

Ecija Ivušić se pridružila izazovu koji već nekoliko dana kola Instagramom. 

>>Ecija Ivušić zapalila Instagram bikinijem kakav pristaje samo djevojkama bez ijednog kilograma viška

Riječ je crno-bijelim fotkama koje žene objavljuju kao odgovor na izazov drugih žena, a riječ je o potpori koju bi trebale pružati jedna drugoj umjesto međusobnog kritiziranja. 

Ona je podijelila fotku s mora, a uz nju je dodala i poduži tekst. 

"Malo sam pauzirala od svega. A jutros otvorim Instagram i samo crno-bijele fotke iskaču. Koga pratim i ne pratim. Žene podržavaju žene. Također, inbox pun poruka mojih dragih prijateljica koje me nominiraju u ovom izazovu. Hvala im.
Voljela bih da imam za ispričati neku inspirativnu priču o tome kako me neka žena podržala kroz karijeru. Nemam. Više su mi zabijale nož u leđa, ali eto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Također moram primijetiti da su većina ovih žena koje se međusobno podržavaju u izazovu women supporting women, zapravo više women supported by men (čast iznimkama). Ako me razumijete... Ali opet, eto.

>>Fotografira se samo s leđa: Domaća voditeljica isklesala pozadinu kojom se hvali na sva zvona 

Također želim naglasiti da su žene kojima sam se okružila u svom životu svojom voljom izuzetno jake, empatične, neovisne, hrabre i najbitnije od svega - dobre osobe. Jedna takva me, među ostalim i odgojila. Također moram primijetiti da skoro niti jedna od njih nije sudjelovala u ovom izazovu. Imenovati ih neću. One ionako znaju tko su i što su. Ne u postu/izazovu. Već životu.

Svima ostalima želim da Instagram izazov pretvore u životnu realnost. I da ne budemo jedna drugoj vuk, već da budemo vučice same za sebe. Također prilažem 2 slike. Jedna crno na bijelom. Druga u jarkim bojama. Ionako sam u životu uvijek više voljela ljude koji znaju bojati. I to izvan okvira. Također vas nominiram sve do jedne. Da se podržavate. U životu. Ne na Instagramu. Eto toliko od mene za sada, pusa, baj, ćao, odoh i dalje odmarati od života", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
sam protiv svih

Marko Kutlić novu pjesmu posvetio je svojoj djeci

Play ponuda

Više s weba