Ostalo

Ecija Ivušić: 'Žene su mi zabijale nož u leđa, nisu me podržavale kroz karijeru'

Priključila se aktualnom izazovu na Instagramu pa otvorila dušu

Tabloid.hr
29.07.2020 13:00

Ecija Ivušić se pridružila izazovu koji već nekoliko dana kola Instagramom.

Riječ je crno-bijelim fotkama koje žene objavljuju kao odgovor na izazov drugih žena,a riječ je o potpori koju bitrebale pružati jedna drugoj umjesto međusobnog kritiziranja.

Ona je podijelila fotku s mora, a uz nju je dodala i poduži tekst.

"Malo sam pauzirala od svega. A jutros otvorim Instagram i samo crno-bijele fotke iskacu. Koga pratim i ne pratim. Zene podrzavaju zene . Također, inbox pun poruka mojih dragih prijateljica koje me nominiraju u ovom izazovu. Hvala im.
Voljela bih da imam za ispricati neku inspirativnu pricu o tome kako me neka zena podrzala kroz karijeru. Nemam. Vise su mi zabijale noz u leđa , ali eto.

Također moram primijetiti da su vecina ovih zena koje se međusobno podrzavaju u izazovu women supporting women, zapravo vise women supported by men (cast iznimkama). Ako me razumijete... Ali opet, eto.

Također zelim naglasiti da su zene kojima sam se okruzila u svom zivotu svojom voljom izuzetno jake, empaticne, neovisne, hrabre i najbitnije od svega - dobre osobe. Jedna takva me, među ostalim i odgojila. Također moram primijetiti da skoro niti jedna od njih nije sudjelovala u ovom izazovu. Imenovati ih necu. One ionako znaju tko su i sto su. Ne u postu/izazovu. Vec zivotu.

Svima ostalima zelim da Instagram izazov pretvore u zivotnu realnost . I da ne budemo jedna drugoj vuk, vec da budemo vucice same za sebe. Također prilazem 2 slike. Jedna crno na bijelom. Druga u jarkim bojama. Ionako sam u zivotu uvijek vise voljela ljude koji znaju bojati. I to izvan okvira. Također vas nominiram sve do jedne. Da se podrzavate. U zivotu. Ne na Instagramu. Eto toliko od mene za sada, pusa, baj, cao, odoh i dalje odmarati od zivota", napisala je.