Ostalo

Ecija Ojdanić nasmijala je fanove fotkom na kojoj slavi početak škole: 'Najljepša si, svega mi'

Ecija Ojdanić posljednjom je objavom na svom Instagram profilu uspjela dobro nasmijati svoje pratitelje, a s njom će se ovih dana poistovjetiti mnogi roditelji.

RTL.hr
07.09.2021 09:00

Neki roditelji dijele uzbuđenje prvog dana škole sa svojom djecom, a neki tvrde i da će im ona nedostajati preko dana. No, ima i onih koji su jedva dočekali malo mira i tišine koje im pruža prazna kuća nakon ljetnih praznika.

Da je prvi dan škole razlog roditeljima za slavlje priznala je i glumica Ecija Ojdanić, koja se u objavi na svom Instagram profilu osvrnula upravo na tu novostečenu 'slobodu' i time nasmijala pratitelje.

Glumica je uz fotografiju na kojoj pozira s čašom šampanjca napisala: Sretan prvi dan škole, svima koji slave!"

Ecija inače ima dvoje školaraca, kćer Cvitu koju je dobila u braku s bivšim suprugom, diskografskim urednikom Antom Viljcem, i sina Jakova iz braka sa sadašnjim suprugom Rrobertom Orhelom.

Na fotografiji je pozirala u glamuroznom izdanju, što nije promaknulo njezinim pratiteljima koji su se u komentarima osvrnuli na njezin izgled. Najljepša si svega mi, topla i divna dušo", bio je samo jedan od komplimenata koje je dobila na fotku.