Ostalo

Ecija Ojdanić otrčala nevjerojatnu udaljenost na splitskom maratonu u 48. godini: 'Godine mi dobro čine'

Glumica Ojdanić je već nekoliko puta napominjala kako ju zdrav način života i treninzi ispunjavaju, zbog čega se osjeća puno bolje

L.K.
28.02.2022 18:30

Kazališna i filmska glumica Ecija Ojdanić pamtit će prošli vikend po nekim novim osobnim rekordima. Naime, glumica rodom iz Drniša bio je sudionica na 22. splitskom maratonu gdje je istrčala 42,44 kilometra. Svojim nevjerojatnim uspjehom koji je rezultat psihofizičkog napora, pohvalila se na svom službenom Instagram profilu.

"Aaaaaaa, odavno se nisam natrčala ovako dobro, i ovako brzo! Najbolja staza, najbolji navijači, u najboljem društvu! Četiri godine starija, i 15 min brža! Godine mi dobro čine! Hvala, Janko, stvorio si čudovište!", napisala je 47-godišnja Ecija u opisu fotografije na svom Instagram profilu.

Inače, početkom 2022.godine Ojdanić se prisjetila svog prvog maratona iz 2017. godine pa je tom prilikom dodala kako sepriprema za drugi. Ako je suditi po medalji koju je osvojila, glumici se isplatio trud, a očito zna kako se vrlo dobro pripremiti za 42 kilometra dug maraton.

Pročitajte još
Sjećate se kako je glumica Ecija Ojdanić izgledala prije skoro 20 godina? Fanovi ne prestaju komentirati...

U objavi je podijelila nekoliko fotografija sa završnice maratona. Tu udaljenost od 42 kilometra pretrčala je tri sata i 44 minute. U nizu fotografija pronašle su se i slavljeničke fotografije pa ne čudi da se i dalje nižu čestitke u komentarima ispod fotografija.

Pročitajte još
Ecija Ojdanić pozirala u badiću, obožavatelji joj hvale liniju: 'Ovako se elegantno stari'

S druge strane, glumica se ne bavi samo trčanjem na duge staze već često posjećuje teretanu gdje naporno vježba s utezima i spravama. Nekoliko puta je već napominjala kako ju zdrav način života te treninzi ispunjavaju, zbog čega se osjeća puno bolje.

Kao još jedan rezultat tih treninga je njezin besprijekoran fizički izgled, ali naravno - Eciju pratitelji nekad znaju prozvati jer smatraju kako ponekadpretjeruje i muči svoje tijelo. Za takve kritike ne mari ni najmanje jer bilježi svoje bolje rezultate u rekreativnom trčanju što je zapravo krajnji cilj fitnessa i maratona.