Ostalo

Ekskluzivna ispovijest Tatjane Cameron Tajči: Htjela se ubiti, a iz Hrvatske je otišla zbog seksualnog...

Tajči je nedavno za svjetsko, ali i hrvatsko tržište objavila knjigu (Ne)slomljena u kojoj je prvi put progovorila o borbi s depresijom!

RTL Exkluziv
2021-01-10 18:30

Hajde da ludujemo ove noći, hajde zaljubi se u moje oči...

Ove stihove znamo svi, a uz Tatjanu Cameron Tajči smo odrasli. Djevojka u narančastoj haljini više ne postoji - ona je danas žena koja energiju crpi u duhovnoj glazbi i pisanju ozbiljnog štiva. Tako je Tajči nedavno za svjetsko, ali i hrvatsko tržište objavila knjigu (Ne)slomljena u kojoj je prvi put progovorila o borbi s depresijom!

A to iscjeljenje najavila je, nastavit će se objavom memoara u kojima će govoriti i o vremenu kad je sa samo 19 godina postala najveća zvijezda bivše države, jer baš tada - na vrhuncu slave, Tajči je proživjela neke od najtežih životnih trenutaka! U Ameriku, kaže, nije htjela otići, ali je posustala kako bi se maknula od estradnog svijeta, koji ju je uništavao.

"Ja sam se našla kao vrlo mlada djevojka s nekim traumatskim iskustvima na vrhu slave, u užasno velikom opterećenju. Djevojka, 19 godina, 18, u svijetu nasilnika, muških, tako da radi se o seksualnom zlostavljanju za koje ja nisam ni razumjela da je to što je! Ja sam nastupala s temperaturom, laringitisom, bolesna bila, to je ostavilo traga na moju psihu, fizičko zdravlje, emotivno zdravlje", otkrila je ekkluzivno kamerama RTL Exkluziva . Zato se tog razdoblja prisjeća sa suzama u očima!

"Nije to bila jedna određena osoba nego cijela situacija. Sama sam sebe dovela u situaciju gdje sam se osjećala dosta izolirano, u tom trenutku sam imala ljude oko sebe koji su me čuli i pomogli i zato sam danas zdrava i normalna osoba, inače... Ja sam imala jedan trenutak u kojem sam željela sve prekinut, jednostavno završit život!"

... život koji je tada očito nije mazio iako je bila na vrhuncu slave. A teško je bilo i prije četiri godine kada joj je od raka pluća preminuo suprug Matthew s kojim je u braku bila 18 godina. Utjehu je s vremenom pronašla u dečku, američkom glazbeniku Davidu Langleyu kojeg su sinovi Dante, Evan i Blais velikodušno prihvatili!

"David se stvarno nama približio kao podrška, kao velika podrška, on je izgubio mamu sa 17 godina zbog karcinoma, zato je on poznavao kroz što moji sinovi prolaze, i oni su ga odmah prihvatili, ja sam rekla sinovima odmah da im nikada neće zamijeniti tatu, ni u mom životu nit vašima niti je to namjera!"

Unatoč svemu, Tajči živi normalnim životom na drugom kraju svijeta. Piše knjige, stvara glazbu, a ovih je dana ispratila i sina Evana na fakultet. Na svu trojicu je veoma ponosna i u svakom trenutku im čuva leđa!

"Ja ih uglavnom podržavam na putu da se ne uspoređuju nikad s drugima, da njihov put i njihove želje budu u skladu s onim što oni stvarno žele iznutra! Da sačuvaju mir i da ne moraju sad postić neku popularnost."

Jer mama najbolje zna da biti popularan ne znači i - biti sretan!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.