Play ponuda
Play ponuda
kuća umjetnosti arsen

Ekskluzivni koncert Kaki King u Arsenu

Američka gitaristica Kaki King svoju europsku turneju završava 19. studenog ni manje ni više nego u Šibeniku, u Kući umjetnosti Arsen

Image
Foto: Promo
RTL.HR/ 11.11.2021. u 16:56
Play ponuda


Kaki King je apsolutno jedinstvena pojava na svjetskog glazbenoj sceni, Rolling Stoneova prva „boginja gitare“ koji ju je okrunio tom titulom još 2006. godine i miljenica svjetske indie-rock scene, svojom virtuoznošću pomiče granice instrumenta i sviranja. Skladala je glazbu za razne umjetničke performanse, televiziju, film – uz Eddie Veddera radila je na glazbi za hvaljeni film Into the Wild za koju je bila nominirana i za nagradu Zlatni Globus za najbolju originalnu skladbu.

Image
Foto: promo
Image
promo

(FOTO: Promo)

Iz Londona dolazi u Šibenik promovirati svoj deveti album Modern Yesterdays, a prvi nakon petogodišnje stanke. Snimljen u Brooklynu za vrijeme pandemije, album sadrži sve njene prepoznatljive glazbene znakove - obilje post-klasičnih, jazz, folk i blues motiva i elektro-akustičnih utjecaja. Već na prvom singlu Teek predstavljen je i passerelle, umetak za gitaru, inovacija koju je izumila zajedno sa svojim suradnikom. Metalnim dodatkom postiže očaravajući zvuk i stvara multi-instrumentalni dojam s orijentalnim prizvukom.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo)

Ekskluzivnim koncertom u Šibeniku Kaki King zatvara europsku turneju, a ovakav glazbeni doživljaj uživo zaista ne bi trebalo propustiti.

Svoju ulaznicu za Kaki King možete kupiti na kucaarsen.hr, a usput baciti oko i na ostale koncerte u studenom u Kući umjetnosti Arsen – Večer s Cohenom koju donose Maja Posavec i Ivan Kapec te večer klasike uz Mateja Meštrovića & Expresto.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
cure bez kompleksa

Jesu li pornoglumice sretnije od ostalih žena?

Play ponuda

Više s weba