Ostalo

Ekskluzivno Daniela Perić: Samo za kamere RTL-a tetovirala lik Maje Šuput

Postoje obožavatelji, a postoji i Karlovčanka Daniela Perić koja je za svoju omiljenu pjevačicu spremna na sve pa čak i iscrtati njeno lice na svoje tijelo

Marija Pajić
01.09.2018 18:30

U slučaju Karlovčanke Danijele Perić , bez Maje Šuput jednostavno nema života, a sada je ljubav prema svom idolu odlučila podignuti stepenicu više.

"Bio je šok, svi su poludjeli, bilo je ljudi koji ne podržavaju takve stvari, ali prvo je bila mala tetovaža pa sam onda krenula na stihove pa ime i da, zaredalo se. Maja je definitivno dio mog života, baš ga je obilježila", rekla je mlada Karlovčanka.

"Želim tetovirati lice Maje Šuput jer je ona iskrena, Maja je ono što je Maja - luda je i zabavna, i da ona je moja najbolja prijateljica, dio mog života", dodala je Daniela.

No, ovaj vrlo važan životni trenutak uopće mogao proći bez Danijeline najbolje prijateljice, stoga je i Maja svjedočila pravljenju tetovaže.

"Prije svega mislim da je to potpuno ludo , ali isto tako sam sretna što imam osobu koja nosi dio mene na sebi za cijeli život", rekla je Maja.

A da se velika ljubav fanova često pretvori u mržnju zbog neuzvaćene pažnje, potvrđuje i naša pjevačica.

"Jednom mi se dogodilo da me jedna djevojka silno htjela zagrliti prije koncerta. Ja sam joj samorekla nemoj skočiti na mene baš trebam izaći na binu, anju je prebacilo i s čokoladnim djeda mrazom me puknula u glavu", ispričala nam je Maja.

Ipak, mislimo da se u Danijelinom slučaju ovo neće dogoditi, a i nikad se ne zna, možda s vremenom na njenom tijelu osvane još koja Majina tetovaža.