Ostalo

Ekskluzivno doznajemo! Djevojka na Grašinoj snimci nije Hana, već njegova suradnica! Supruga će ga u...

Iako su svi domaći mediji prenijeli Grašin Instagram video s proba za zagrebačke koncerte, napisavši da je na snimci i njegova supruga Hana, tome ipak nije tako. Radi se o njegovoj pratećoj vokalistici i Haninoj prijatelji Antei! Djevojke nalikuju pa ne čudi omaška domaćih medija! Tko radi, taj nekad i griješi.

RTL.hr
17.03.2022 18:57

Petar Grašo objavio prvu snimku s trudnom Hanom Huljić - objavili su jutros svi mediji u državi! Tko radi, taj i griješi pa smo se i mi ponijeli prizorima s priprema za koncerte koje Grašo ima u petak i subotu u zagrebačkoj Areni te objavili da se za veliki događaj priprema i Hana. No, to nije točno, a žena s Grašine snimke nije Hana.

Kako doznajemo, radi se o Antei Žure, koja Graši pjeva prateće vokale te će tako biti i u Areni, u kojoj Grašo nastupa 18. i 19. ožujka. Antea je, inače, sjajna vokalistica i suradnica proslavljenog glazbenika, a s Hanom je dobra prijateljica. Dvije dame zaista su nalik pa ne čudi što su se mediji zbunili.


Iako su Hana i Grašo već surađivali, zajedno su snimili i pjesmu "Srce za vodiča", doznajemo da u zagrebačkoj Areni nećemo gledati i slušati Hanu na pozornici, no tijekom Grašinih nastupa bodrit će ga iz publike. Supružnici ovih dana doživljavaju najljepše dane, nakon svadbe su u slatkom iščekivanju prvog djeteta, a usto Grašo uživa u koncertim aktivnostima, kojima se raduje, posebno nakon što je zbog pandemije bio prisiljen sve odgoditi.

Pročitajte još
Sve fotografije s vjenčanja godine na jednom mjestu! Pogledajte kako su Grašo i Hana ušli u brak

Hana je vrsna vokalistica, no ovog puta vidjet ćemo je isključivo u ulozi ponosne supruge. A ne sumnjamo da će u izvedbi svog Petra, ali i prijateljice Antee - Hana posebno uživati!