Ostalo

Ekskluzivno doznajemo! Hana i Grašo vjenčat će se 2022., glazbenica već odabrala dizajnere za vjenčanicu

Hana Huljić i Petar Grašo vjenčat će se iduće godine, tvrdi za RTL.hr izvor blizak sretnom paru. Ona je već odabrala i dizajnere za vjenčanicu

RTL.hr
28.12.2021 14:05

Glazbenica Hana Huljić trenutno je jedna od najpoznatijih Splićanki, no time se ne zamara. I dalje nastoji uživati u intimi svog lijepog privatnog života, a posebno danas - kada slavi 31. rođendan. No, intimu joj neće biti lako zadržati. Talentiranoj kćeri Vjekoslave i Tončija Huljića prati se svako trag otkako se doznalo da je u ljubavnoj vezi s 15 godina starijim Petrom Grašom .

Zaljubljeni par doslovno se ne razdvaja. Kako doznajemo, nedavno je Hana Petra pratila na koncertu u Chicagu, a po povratku u Split par je s obitelji i najbližim prijateljima proslavio Badnjak i dočekao Božić.

Petar Grašo i Hana Huljić

(FOTO: Žarko Bašić/PIXSELL)

Da su stvari između Hane i Graše nikad bolje i ozbiljnije, doznajemo iz izvora bliskog paru. Ekskluzivno nam je otkriveno da je vjenčanje Petra i Hane sasvim izvjesno tijekom 2022. godine, a kada taj dan dođe, ona je, doznajemo, odlučila da joj vjenčanicu kreaira bračni par koji stoji iza modnog brenda Arileo.

Hana Huljić, Petar Grašo

(FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL)

Podsjetimo, za ljubav Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom listopada ove godine, kada su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. Ni jedno ni drugo nisu skloni komentirati niti odavati detalje velike ljubavne priče, no jasno je da su jako sretni zajedno te da jedno u drugome vide srodne duše.