Ostalo

Ekskluzivno: Joe Šimunić dobio sina! Schildenfeld čeka kćer - baby boom trese naše sportaše

Ljeto je na zalazu, a baby boom je na vrhuncu. Ćorluka čeka sina, Schildenfeldu stiže druga kćer, a ekskluzivno doznajemo da je Joe Šimunić dobio dijete

Petra Gajšak
24.08.2019 18:30

Bivši nogometaš hrvatske reprezentacije Josip Šimunić i supruga Christina Marie dugo su skrivali trudnoću. Dok su uživali daleko od očiju javnosti, na svijet je stigao njegov drugi sin.

Joe i Christina Marie u braku su šest godina. Nakon vjenčanja postali su roditelji kćeri, a krajem 2016. godine došao je sin. Prošle godine zadesila ih je velika tragedija. Naime, njihova prva kći preminula nakon teške bolesti.

Joe simunic i christina marie

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Popriličan broj objava trudnoća skupio se na društvenim mrežama. Do kraja godine očekuje nas pravi baby boom, a pelene, bočice i neprospavane noći očekuju i bivšeg nogometaša Dinama, Gordona Schildenfelda.

"Mislim da je najteže s prvim djetetom, s drugim je to već praksa, treće iskustvo, a četvrto bez problema. Neprospavanih noći ima, ali eto malojoš nespavanja neće biti nikakav problem", otkrio nam je.

"Samo da bude sve okej. Najgori su oni grčevi na početku, ali spremni smo. Starija kćer može pomoći, tako da ćemo imati i pojačanje", dodao je.

Pojačanje ne krije uzbuđenje jer je uvijek zezati mlađu braću i sestre.

"Najstarija je bila uzbuđena s bratom, a ova srednja je sad jako uzbuđena jer čekako djevojčicu. Tako da je svaki dobio svoj par", kaže Schildenfeld.

Našu nogometaši očito odlučili složiti pravu momčad. Prošli tjedan je bivši reprezentativac Stipe Pletikosa dobio peto dijete, a Vedran Ćorluka čeka svog prvog sina.

Tko zna, možda za 20 godina na svjetski tron stane upravo momčad nasljednika.