Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Obiteljski usponi i padovi

Ekskluzivno: Kristijan Rahimovski prvi put govori o novom životu oca Akija i tromjesečnoj polusestri Antoniji...

Nakon što je prošlog tjedna 'Exkluziv' donio priču da je pjevač Parnog valjka Aki Rahimovski s novom partnericom dobio kćer Antoniju, ovog puta njegov sin Kristijan Rahimovski prvi put govori o očevu novom životu kao i o novim glazbenim projektima kojima je posvećen

Tabloid.hr/ 22.2.2020. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije tri mjeseca glazbenik Kristijan Rahimovski dobio je polusestru Antoniju, djevojčicu koja je stigla kao kruna ljubavi njegova oca Akija i partnerice Barbare Vesel. Kiki je ekskluzivno za kamere 'Exkluziva' prvi put o tome i progovorio.

"Rođenje djeteta je lijepa stvar. Biti sretan je isto tako lijepa stvar. Moj otac ima 65 godina, ali na kraju, kad se povuće neka crta, najbitnije je za čovjeka da je sretan.", rekao je Kiki.

No oduvijek je poznato kako Kiki i Aki nisu imali idealan odnos. Štoviše, Kiki je odrastao bez oca, a kroz godine odrastanja prolazili su kroz uspone i padove.

"Ja svom ocu nikada nisam sudio. Imali smo nesuglasica puno puta oko nekih stvari, ali smo i u tim nesuglasicama bili dovoljno iskreni da se ne lažemo. To je njegova odluka, njegov život.", otkrio nam je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Davor Puklavec/PIXSELL

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Kaže kako polusestru još nije upoznao, ali ju vrlo brzo planira posjetiti u Sloveniji. "Bitno je da je dijete živo i zdravo, da je moj otac sretan kao i njegova partnerica.", dodao je. 

Upravo se čita

Image
kod mostara

Ovo je obitelj koja je poginula u strašnoj nesreći, oglasili se iz HDZ-a: 'Ostavila je neizbrisiv trag'

Za svoj odnos s ocem ne bi rekao da je težak, jer klasičan odnos oca i sina nikada nisu imali.

"Kao možda i najveća zvijezda ovih prostora, uz pokojnog Olivera i Čolića, pripada generaciji koja od 350 dana u godini svira njih 200. Zato nikada nismo stigli izgraditi taj odnos. Kad si mali ne shvaćaš to. Kako se već dugo godina bavim glazbom, što sam stariji više shvaćam. Ali to nije bila izlika da se neke stvari ne promijene.", rekao je Kiki i dodao: "Uvijek se može kada se hoće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

O životu svog oca ne želi suditi, kaže da ima život kakav ima i s osmjehom dodaje: "Istina je da smo on i ja dva šašava pjevača i nikako da odrastemo."

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Marko Prpic/PIXSELL

(FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)

Tvrdi da bi volio da su neke stvari drugačije, ali nisu. Unatoč tome, vremena jedan za drugoga uvijek nađu. Aki je već i djed s iskustvom. Naime, Kiki je otac troje djece. Nakon dva sina, Davida i Filipa prije dvije godine dobio je i kćer Viktoriju

Na pitanje kakav je Aki djed Kiki kroz šalu odgovara: "Takav je da ne želi da ga zovu djed. Kao što sam rekao, djeca smo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No pojačana medijska pažnja zbog očeva privatnog života nikako mu neće pomutiti poslovne planove jer Kristijan ove godine slavi 15 godina karijere i sprema nezaboravnu proslavu. 

"Odlučio sam napraviti jedan specijalni koncert i koncertnu promociju albuma u 'Historyju' 14. ožujka. Pozivam sve, dođite na koncert, bit će posebno. To je na neki način moja objava povratka koncertnih aktivnosti.", zaključio je Kristijan. 

Šlag na torti s 15 svjećica svakako je i treći album, koji će koncertom promovirati. Nosi ime 'Stopala' po pjesmi koja ne silazi s glazbenih ljestvica. Kaže kako mu je drago što se publici svidjela pjesma te da je zbog toga odlučio stvoriti album i vratiti se nastupima. 

Podsjećamo, Kiki će koncert održati 14. ožujka u klubu 'History', a uz pjesme s novog albuma, moći ćemo čuti i neke starije hitove. Kikiju će se na pozornici pridružiti i brojni gosti. Na vama je da ponesete plesne cipelice i zagrijete glas - bit će to pravi koncert za pamćenje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tabloid.hr/ 22.2.2020. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM

'Jesam li ja ovo rodila', pita se Danijela Dvornik, dok Ellu obožavatelji jedva prepoznaju: 'Izgleda napucano'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba